Απίστευτο – Τον τράκαρε χωρίς να κοιτάξει και μετά τον έβριζε! (video)

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Απίστευτη ήταν η συμπεριφορά μίας οδηγού, η οποία προκάλεσε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της, αλλά αντί να προσπαθήσει να βρει την καλύτερη λύση και να ζητήσει συγγνώμη, ξεκίνησε να «στολίζει» τον άλλο οδηγό και να τον βρίζει ασταμάτητα.

Το περιστατικό έγινε σε δρόμο της Αγγλίας, όταν ένας άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του σ’ ένα στενό. Για… κακή του τύχη, σ’ ένα κάθετο στενό κινούνταν μία άλλη οδηγός με το αμάξι της, η οποία έπειτα από λίγο έφτασε κοντά στην διασταύρωση.

Όμως, αντί να σταματήσει το αυτοκίνητό της και να ελέγξει την κυκλοφορία, πριν συνεχίσει κανονικά την πορεία της, αποφάσισε να βγει χωρίς να κοιτάξει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον άλλο οδηγό και να τον τρακάρει. Μάλιστα, το δεύτερο αμάξι έφυγε από τον δρόμο και χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο αφού πρώτα έκανε δύο σβούρες σε ολισθηρό οδόστρωμα.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα, η οδηγός που είχε παραβιάσει τη σήμανση του δρόμου, βγήκε νευριασμένη από το αυτοκίνητό της και με τρομερές βρισιές κατευθύνθηκε προς τον άλλο οδηγό, ο οποίος κατέγραψε όλο το περιστατικό με την κάμερά του.

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube

Exit mobile version