Εικόνες σοκ – Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου προκαλώντας απίστευτο ατύχημα (video)

Πλάνα που… κόβουν την ανάσα.

Ένα απίστευτο ατύχημα καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας σπιτιού, όταν ένας οδηγός που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και σε συνδυασμό με το ολισθηρό οδόστρωμα λόγω καιρού, προκάλεσε ένα απίστευτο ατύχημα.

Το περιστατικό έγινε σε προάστιο της Νέας Υόρκης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ο οδηγός, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο, έχοντας όμως μεγάλη ταχύτητα, σε οδόστρωμα που ήταν βρεγμένο λόγω του καιρού.

Δυστυχώς για τον ίδιο δεν κατάφερε να πάρει όπως θα ήθελε την στροφή για να βγει στον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να… καρφωθεί στο σταθμευμένο όχημα του σπιτιού που ήταν απέναντι από την διασταύρωση.

«Βλέπαμε μία ταινία στο υπόγειο, την στιγμή που το αυτοκίνητο χτύπησε το αμάξι μου που το είχα παρκάρει δίπλα από το σπίτι. Ο θόρυβος που ακούστηκε ήταν σα να διαλυόταν το σπίτι και να έπεφτε πάνω μας», ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο οδηγός που έχασε τον έλεγχο είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version