Φεστιβάλ... γυμνής μουσικής στη Βραζιλία: Τι ΔΕΝ φορέθηκε (photos)

Φεστιβάλ... γυμνής μουσικής στη Βραζιλία: Τι ΔΕΝ φορέθηκε (photos)

Στο ηλιόλουστο "Lollapalooza" φεστιβάλ μουσικής της Βραζιλίας είδαμε κάποια από τα πιο γνωστά ονόματα του διεθνούς στερεώματος· από τον Liam Gallagher μέχρι τους Red Hot Chilli Peppers.

Το πολυπληθές κοινό απόλαυσε τις ερμηνείες τους χορεύοντας σε ακατάπαυστους ρυθμούς. Όπως φάνηκε, τόσο ο επικείμενος ξέφρενος χορός όσο και η υψηλή θερμοκρασία έκανε τους παρευρισκόμενους να.. ζεσταθούν λιγάκι παραπάνω, με αποτέλεσμα να κάνουν παράτολμες στιλιστικές επιλογές.

Βέβαια, ανέκαθεν, τα φεστιβάλ αποτελούσαν χώρους πειραματισμού γι' αυτό και δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη η τάση της προηγούμενης χρονιάς: glitter και μόνο στα επίμαχα σημεία. Φέτος αφήνοντας πίσω την λάμψη των glitter, οι επιλογές ήταν κάπως πιο.. καυτές.

Δείτε μερικές από τις φετινές εμφανίσεις..

Ρίχνοντας μια ματιά στις στιλιστικές προτιμήσεις των παρευρισκόμενων στο Lollapalooza Festival, εικάζουμε ότι η τάση «γυμνό» όχι μόνο θα επικρατήσει, αλλά θα φορεθεί από διάσημους και μη πολύ σύντομα.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι μόνο οι φαν της μουσικής που πειραματίστηκαν με το γυμνό και τις διαφάνειες. Η τάση κατέκλυσε, φέτος, και την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, το Παρίσι και την Νέα Υόρκη. Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός Kate Upton άφησε άναυδους τους φαν της όταν δε δίστασε να φορέσει την ημέρα του γάμου της ένα see-through φόρεμα.