Game of Thrones: Διάσημη πρωταγωνίστρια ήθελε να αυτοκτονήσει! (photos)

Τρομερές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε η πρωταγωνίστρια του διάσημου σίριαλ, αναφορικά με την κατάθλιψη στα εφηβικά της χρόνια.

Είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες στο Game of Thrones, καθώς ο χαρακτήρας της έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ κάποιοι θα την χαρακτήριζαν και… τυχερή, καθώς έχει καταφέρει να «αντέξει» μέσα απ’ όλο αυτό το «παιχνίδι» των ανατροπών.

Φυσικά και μιλάμε για την Σάνσα Σταρκ, κατά κόσμον Σόφι Τέρνερ, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία, ελέω της κατάθλιψης που βίωσε τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως όταν ήταν στην εφηβεία.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να σηκωθώ από το κρεβάτι, να βγω από το σπίτι και να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου. Έχω κατάθλιψη εδώ και πέντε – έξι χρόνια», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ολα πήραν την κατηφόρα στην εφηβεία. Είναι περίεργο, έλεγα ότι δεν είχα βαριά κατάθλιψη αλλά σκεφτόμουν την αυτοκτονία πολύ. Παρατήρησα επιβράδυνση του μεταβολισμού μου και άρχισα να παίρνω κιλά. Τότε το σώμα μου σχολιάστηκε έντονα στα social media και αυτό με επηρέασε».

Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν, μια και έπειτα από πολλές συνεδρίες, κατάφερε να βρει τον εαυτό της, με τη βοήθεια και του Τζο Τζόνας, με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη. «Αγαπώ τον εαυτό μου τώρα περισσότερο από όσο παλιά. Είμαι με κάποιον που με κάνει να συνειδητοποιήσω ότι μάλλον έχω κάποια πολύ καλά χαρακτηριστικά. Όταν κάποιος σας λέει σε καθημερινή βάση ότι σας αγαπάει, αυτό σε κάνει να σκέφτεσαι το γιατί και εκεί αγαπάς τον εαυτό σου λίγο παραπάνω. Και ναι, αγαπώ τον εαυτό μου».

Exit mobile version