Η Ασημίνα του MasterChef σε «καυτό» βίντεο

Πάρτε βαθιά ανάσα…

Από την πρώτη μέρα που την είδαμε στο MasterChef 3, το ανδρικό κοινό την αγάπησε.

Η Ασημίνα Ουστάλλι έδειξε πως και οι όμορφες παρουσίες γνωρίζουν από μαγειρική και μπορεί να μην ήταν η νικήτρια του παιχνιδιού, κέρδισε όμως τις καρδιές όλων και ειδικά των ανδρών.

Η Ασημίνα ποστάρει συχνά φωτογραφίες της στο Instagram και από τότε ανέβηκε η θερμοκρασία, ξεκίνησε -όπως και οι περισσότεροι- τα μπάνια της, ανεβάζοντας εικόνες που δείχνει το εντυπωσιακό κορμί της.

Τυχαία έπεσε το μάτι μας, σε ένα βίντεο στο YouTube το οποίο έχει ανέβει εδώ και λίγες μέρες και δείχνει την Ασημίνα πιο «καυτή» από ποτέ!

Ο Youtuber με το όνομα Fredi, βρέθηκε σε παραλία στο Καβούρι όπου έβαζε κάποια challenge στους λουόμενους. Μέσα σε αυτούς έτυχε να είναι και η Ασημίνα Ουστάλλι. Η πρώην παίκτρια του MasterChef αποδέχθηκε την πρόκληση κάνοντας squats, με την κάμερα να εστιάζει στο καλλίγραμμο κορμί της.

Στο βίντεο αυτή τη στιγμή υπάρχει μωσαϊκό που κρύβει το πρόσωπό της, όμως υπάρχει ακόμα ένα βίντεο από άλλον YouTuber, ακριβώς την ίδια μέρα χωρίς, κάτι που δείχνει πως ήταν ξεκάθαρα αυτή. Και στα δύο βίντεο, τα σχόλια για το σέξι κορμί της είναι… άπειρα.

Δείτε την Ασημίνα στα 8:30 του βίντεο

Και εδώ μπορείτε να την δείτε στα 8:19

Πάρτε και μία… γεύση από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το πιο ανατριχιαστικό παιχνίδι όλων των εποχών (video)

Έκανε χαλαρός τραμπολίνο αλλά άρχισε να τρέχει σαν τρελός – Δείτε γιατί (video)

Τέλος εποχής για τον «Παρασκευά» (video)

Exit mobile version