Survivor: Συγκλονιστική αποκάλυψη – Το περιστατικό που δεν πήρε κανείς χαμπάρι

Survivor: Viral είχε γίνει η γκριμάτσα της συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη στον μεγάλο τελικό μετά την ανακοίνωση του νικητή. Η ίδια δίνει την απάντησή της για τα αρνητικά σχόλια και αποκαλύπτει το παρασκήνιο.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» ήταν η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως παντρεύονται τον Σεπτέμβριο, με τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή να αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό στον τελικό του Survivor, στο οποίο οφείλεται εν μέρει η γκριμάτσα της που έγινε viral.

Η Μαρία Αντωνά είπε χαρακτηριστικά: «Πιο πολύ η παγωμάρα σε αυτό το περιβόητο βλέμμα είναι η στεναχώρια και η κούραση. Είμαι από τις έξι το πρωί στη δουλειά, θέλω να πω, καθημερινά και στον τελικό είχα πάει σερί από τη δουλειά. Είχα πάνω μου την κούραση του αιώνα, την ψυχολογική και όλων αυτών των πραγμάτων. Υπήρχε και ένα παρασκήνιο το οποίο τώρα θα το πω. Καθώς ήμουν στην κερκίδα και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω χωρίς να θέλω να τον κατανομάσω – προφανώς αντιλαμβάνεστε ποιος μπορεί να είναι – ο οποίος έλεγε «σταυρώστε τον» και με τελίτσες μια πολύ άσχημη βρισιά. «Σταυρώστε τον, σταυρώστε τον». Δηλαδή… Τι να πω, τι να λέμε τώρα»

Exit mobile version