Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κόλπο.
Αλήθεια πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να τυλίξετε φαγητά με πλαστική μεμβράνη; Πόσες φορές το έχετε πετύχει χωρίς να… βρίσετε; Πλέον μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία, μ’ ένα εύκολο και εξαιρετικό κόλπο.
Αντί να βάζετε την μεμβράνη στο συρτάρι στην κουζίνα σας, ας το τοποθετήσετε στην κατάψυξη για όσο διάστημα θέλετε. Η χαμηλή θερμοκρασία μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται η μεμβράνη σ’ ένα εύκολο υλικό.
Παράλληλα, παίρνοντας και χρησιμοποιώντας την μεμβράνη από την κατάψυξη, θα μπορέσετε να κόψετε το μέγεθος που θέλετε, ενώ ακόμα, μόλις η μεμβράνη πάρει την θερμοκρασία δωματίου, τότε θα επιστρέψει ο στατικός ηλεκτρισμός και θα είναι όπως στην αρχή.