Έβαλε τη μεμβράνη στην κατάψυξη – Μόλις μάθεις γιατί θα το κάνεις κι εσύ

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κόλπο.

Αλήθεια πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να τυλίξετε φαγητά με πλαστική μεμβράνη; Πόσες φορές το έχετε πετύχει χωρίς να… βρίσετε; Πλέον μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία, μ’ ένα εύκολο και εξαιρετικό κόλπο.

Αντί να βάζετε την μεμβράνη στο συρτάρι στην κουζίνα σας, ας το τοποθετήσετε στην κατάψυξη για όσο διάστημα θέλετε. Η χαμηλή θερμοκρασία μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται η μεμβράνη σ’ ένα εύκολο υλικό.

Παράλληλα, παίρνοντας και χρησιμοποιώντας την μεμβράνη από την κατάψυξη, θα μπορέσετε να κόψετε το μέγεθος που θέλετε, ενώ ακόμα, μόλις η μεμβράνη πάρει την θερμοκρασία δωματίου, τότε θα επιστρέψει ο στατικός ηλεκτρισμός και θα είναι όπως στην αρχή.

Exit mobile version