17χρονη έστειλε γράμμα στον νεκρό πατέρα της και… πήρε απάντηση (video)

Σε ηλικία 11 μόλις ετών, ένα κοριτσάκι έχασε τον πατέρα της, το 2010 και από τότε, κάθε χρόνο του στέλνει ένα γράμμα στον… παράδεισο, τοποθετώντας το μέσα σε ένα μπαλόνι. Αυτό που συνέβη, φέτος, στα 17 της χρόνια, δεν θα το ξεχάσει ποτέ…

Και δεν θα το ξεχάσει γιατί η 17χρονη Ασλιν Μαρασίνο έλαβε απάντηση… Το μπαλόνι της, έκανε ένα μακρινό ταξίδι 700 χιλιομέτρων και έπεσε στα χέρια της Λίζα Σουίσλεϊ, μιας ιδιοκτήτριας εστιατορίου στην πόλη Άουμπουρν.

Η Σουίσλεϊ συγκινήθηκε τόσο με το γράμμα και το περιεχόμενό του, όσα έγραφε η μικρή Άσλιν στον νεκρό μπαμπά της και αποφάσισε να τη βρει. Και την εντόπισε μέσω της σελίδας Pay it Forward και ζητώντας τη βοήθεια των χρηστών του Facebook, κατόρθωσε να έρθει σε επαφή μαζί της. Ετσι, της απάντησε μέσω μιας σελίδας που δημιουργήθηκε για χρήστες που κάνουν καλές πράξεις και μάλιστα, παρακίνησε και άλλους χρήστες να κάνουν το ίδιο, όπερ και συνέβη, με αποτέλεσμα η 17χρονη να λάβει όχι μία, αλλά πολλές απαντήσεις στο γράμμα που έστειλε στον νεκρό πατέρα της, καθώς επίσης και πολλά πακέτα με δώρα.

Η ιστορία της Ασλιν έγινε θέμα στα τηλεοπτικά δίκτυα της περιοχής, με την ίδια να δηλώνει συγκινημένη από όσα είχαν συμβεί «Του είπα να μου δείξει ένα σημάδι και νομίζω ότι αυτό που έγινε μου δίδαξε να μην κρατάω κακίες και να συγχωρώ εύκολα. Τη νύχτα πριν πεθάνει ο πατέρας μου, μου τηλεφώνησε και δεν το σήκωσα. Μακάρι να μπορούσα να το διορθώσω».

Exit mobile version