Θυσία στο βωμό του πορνό: Πέθανε μετά την έκτη πλαστική στο στήθος της (photos)

Σοκάρει η ιστορία της πορνοστάρ Κάρολιν Εμπερτ, η οποία απ’ το γερμανικό Big Brother έφτασε να πρωταγωνιστεί σε 100 ταινίες πορνό μέχρι τα 23 της και να πεθαίνει μόλις σε ηλικία 24 ετών, μετά την έκτη επέμβαση αυξητικής στήθους.

Η Σέξι Κόρα, όπως ήταν γνωστή στους κόλπους της ροζ βιομηχανίας πέθανε μετά από ανακοπή κι αφού είχε πέσει σε κώμα στη διάρκεια του έκτου χειρουργείου προσθετικής στήθους, τον Ιανουάριο του 2011, σε ηλικία 24 ετών.

Η αναισθησιολόγος καταδικάστηκε τελικά για τον θάνατό της, καθώς ο πατέρας της ήταν αυτός που κίνησε νομικές ενέργειες εις βάρος των ιατρών που την χειρούργησαν για έκτη φορά.

Ο δικαστής που καταδίκασε την αναισθησιολόγο σε 15μηνη παύση από τα καθήκοντά της μίλησε τόσο για τις κακές συνθήκες που επικρατούσαν στην κλινική όσο και για το γεγονός ότι η γιατρός δεν πολυνοιάστηκε για την ασθενή. Οσο κι αν ακουστεί παράξενο η Κόρα πέθανε επειδή η αναισθησιολόγος δεν την… γούσταρε, γι’ αυτό και δεν επιμελήθηκε ως όφειλε την παροχή οξυγόνου κατά τη διάρκεια της νάρκωσης, με αποτέλεσμα η νεαρή πορνοστάρ να πέσει σε κώμα.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Exit mobile version