Σταμάτησε (για λίγο) την κλοπή ενός τρέιλερ για να κάνει σεξ (βίντεο)

Σταμάτησε (για λίγο) την κλοπή ενός τρέιλερ για να κάνει σεξ (βίντεο)

Σταμάτησε λίγο να πάρει μια χαρά.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της The Mirror, σε βίντεο από τη Φλόριντα που είδε το φως της δημοσιότητας ο εν λόγω κλέφτης κατεγράφη να σταματά για λίγο τη...διαδικασία της κλοπής ενός τρέιλερ αυτοκινήτου για να ασχοληθεί με κάτι άλλο, το οποίο, αν κρίνει κανείς από τις κινήσεις του, φαίνεται πως ήταν...σεξ με τη συνεργό του, όπως εκτιμούν αστυνομικοί.

Στο βίντεο ο άνδρας φαίνεται να παραμένει στο ίδιο σημείο για περίπου 20 δευτερόλεπτα και να κοιτά γύρω του για να δει αν περνά κανείς. Στη συνέχεια, φτιάχνει λίγο το παντελόνι του πριν συνεχίσει με τη...δουλειά του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό έλαβε χώρα στο Κούπερ Σίτι της Φλόριντα τη νύχτα της 27ης Ιουλίου. Εκλάπη ένα τρέιλερ αξίας 1.200 δολαρίων από μια επιχείρηση ονόματι Twin Lakes Pool & BBQ, ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο σερίφη.

Η αστυνομία δημοσιοποίησε το βίντεο ελπίζοντας στη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό των δραστών. Σε αυτό φαίνεται ο άνδρας να πηγαίνει στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και μετά να επιστρέφει στην ανοιχτή πόρτα του οδηγού, όπου παραμένει για λίγο. Το κεφάλι της συνεργού του φαίνεται για λίγο, πριν συνεχίσει την κλοπή του τρέιλερ.