Είναι παντρεμένοι 70 χρόνια και εξηγούν πώς τα κατάφεραν! (video)

Τελικα υπάρχει

Τελικά, υπάρχει όντως αυτό που λέμε το άλλο σου μισό; Πάντως, αυτός ο παππούς και αυτή η γιαγιά σίγουρα έχουν βρει το άλλο τους μισό και μοιράζονται όλη τους τη ζωή μαζί. 70 χρόνια το λες και μια ολόκληρη ζωή. Όμως, πώς τα κατάφεραν; Μήπως τελικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα και τα κάνουμε εμείς δύσκολα; Αυτό το ζευγάρι μας έβαλε σε σκέψεις…

Γνωρίζονται απ’ το σχολείο κι από τότε είναι αχώριστοι. Αυτός ήταν “άτακτος” αλλά το πήγαν σιγά σιγά…Δεν πάνε ποτέ για ύπνο τσακωμένοι, ό,τι κι αν έχει συμβεί το συζητάνε και πάντα υπάρχει φιλί για “Καληνύχτα”.

Από μικρά κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου όταν περπατούσαν μια συνήθεια που τους έχει μείνει μέχρι και σήμερα, 70 χρόνια μετά. Τώρα, όπως εξηγούν, κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου για να μην πέσουν.

Ποιος είναι ο λόγος που τσακώνονται περισσότερο; Εδώ οι απόψεις διίστανται. Ο παππούς ισχυρίζεται για το σεξ και η γιαγιά επειδή κουρεύεται συχνά και είναι πεταμένα λεφτά γιατί δεν υπάρχει λόγος για κούρεμα…

Το βασικό χαρακτηριστικό στον γάμο τους; Το χιούμορ. Πάντα λένε καλά λόγια ο ένας στον άλλον και είναι οι καλύτεροι φίλοι.

Για να είναι 70 χρόνια μαζί κάτι θα ξέρουν…Εμείς πάντως, μερικά μαθήματα τα πήραμε.

Exit mobile version