Επικό! Έφτιαξε ανάποδα το σπίτι και ο λόγος θα σας ξαφνιάσει! (video)

Μία πρωτότυπη ιδέα για την κατασκευή σπιτιού είχε ένας αρχιτέκτονας, ο οποίος θέλησε να δηλώσει την αντίθεσή του με την πορεία που έχει πάρει η ανθρωπότητα.

Το συγκεκριμένο σπίτι χρειάστηκε λιγότερο από έναν χρόνο για να κατασκευαστεί και συγκεκριμένα 114 ημέρες, ενώ οι εργάτες που πήραν μέρος στην ανέγερσή του αναγκάστηκαν να κάνουν πολλά διαλείμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μια και είχαν ζαλιστεί. Όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία, το συγκεκριμένο σπίτι χτίστηκε ανάποδα και όλα τα έπιπλα έχουν μπει με τον ίδιο τρόπο.

Όπως εξήγησε ο Ντάνιελ Τσαπιέφσκι, Πολωνός επιχειρηματίας, θέλησε να κατασκευάσει το εν λόγω σπίτι ανάποδα, προκειμένου να «ξυπνήσει» τον κόσμο, ούτως ώστε να αλλάξει τον τρόπο που ζει και σκέφτεται. «Αυτό το σπίτι αποτελεί μία προειδοποίηση για το μονοπάτι που έχουμε πάρει (σ.σ. οι άνθρωποι)», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Κατασκευάστηκε για να αποδείξει πως μόνο η ανθρωπότητα μπορεί να διορθώσει την καταστροφή του κόσμου. Μέσα στο σπίτι υπάρχει μία έκθεση Πολωνών ζωγράφων, η οποία απεικονίζει την θέση που βρίσκεται ο κόσμος και πως μπορούν οι άνθρωποι να τον προστατεύσουν. Οι πίνακες δείχνουν φασισμό, τρομοκρατία, Χιροσίμα, τσουνάμι, πείνα, στρατόπεδο συγκέντρωσης, κομμουνισμό και φτώχεια».

Το σπίτι έχει κατασκευαστεί στην πόλη Σίμπαρκ της Πολωνίας και καθημερινά προσελκύει πολλούς τουρίστες, οι οποίοι δεν μπορούν να μείνουν για πολλή ώρα στο εσωτερικό του, λόγω της κατασκευής του, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε…

Exit mobile version