Της έβαλαν πρόστιμο γιατί άφησε με το αυτοκίνητό της… πονηρό σημάδι στο χιόνι! (photo)

Τι άλλο θα διαβάσουμε;

Οι νόμοι και οι κανόνες είναι για να τους υπακούμε και όταν γίνεται το αντίθετο, τότε πληρώνουμε μεταφορικά και κυριολεκτικά. Τι συμβαίνει όμως όταν πρέπει να πληρώσεις για κάτι που δεν φταις; Σίγουρα εξοργίζεσαι!

Μια γυναίκα από το Τενεσί αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο μετά από καταγγελία μιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων, για κάτι που δεν έφταιγε εκείνη και ίσως και για κάτι που δεν είναι λογικό να τιμωρηθείς.

Η γυναίκα με το όνομα Kathryn έγραψε στο Reddit: «Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαμε λίγο χιόνι στην περιοχή, ούτε καν παγετός. Τόσο ώστε να προκαλέσει λίγα προβλήματα στους δρόμους, αλλά όχι τίποτα σοβαρό.

Εγώ κι ο σύζυγός μου βγήκαμε από το σπίτι, μπήκαμε στα αυτοκίνητά μας και πήγαμε στην δουλειά. Μετά από από λίγο, λάβαμε ένα e-mail από μια Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων, που έλεγε ότι έπρεπε να πληρώσουμε πρόστιμο. Δεν ήταν συγκεκριμένοι στην αρχή, αλλά ανέφεραν ότι είχε σχέση με το χιόνι και τα αυτοκίνητά μας. Μπερδευτήκαμε αφού δεν υπήρχε τόσο χιόνι, ώστε να χρειαστεί να το φτυαρίσουμε. Μετά από μερικά e-mail, έστειλαν μια φωτογραφία».

Σύμφωνα λοιπόν με την Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων, η Kathryn έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο 100 δολαρίων, επειδή το αυτοκίνητό της άφησε ένα… πονηρό σημάδι στο χιόνι.

Η Kathryn γέλασε και απάντησε στο – email πως δεν είναι δικό της λάθος και νομικά, οτιδήποτε προσβάλλει τον άλλον, πρέπει να γίνει επίτηδες. Οι Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων απάντησε πως δεν θα το συνεχίσει, «καλή τη πίστει».

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery και τα σχόλια δικά σας…

Exit mobile version