Πούλησε το σπίτι της και αγόρασε ένα παλιό λεωφορείο! Μόλις δείτε πώς το έκανε θα πάθετε σοκ (video+photos)

Τα μικροσκοπικά σπίτια είναι εντελώς μέσα στη… μόδα και η Τζέσι Λίπσκιν, μια νεαρή κοπέλα από τη Νέα Υόρκη, όντας αποφασισμένη να κάνει μια τεράστια… στροφή στη ζωή της, πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Ποια ήταν αυτή;

Να αφήσει το σπίτι της και να ζήσει σε ένα λεωφορείο… Όταν δεν κατάφερε να βρει ένα τροχόσπιτο που να ταιριάζει στο στυλ της, μπήκε στο eBay και αγόρασε ένα vintage GMC λεωφορείο του 1966, για να το μετατρέψει σε ένα κινητό διαμέρισμα, αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό της.

Άφησε, λοιπόν, το διαμέρισμά της στη μεγάλη πόλη και ξεκίνησε το όνειρό της. Ποιο ήταν αυτό; Να ζήσει στο δρόμο.

Η ομάδα εργασίας άρχισε να… κατεδαφίζει το πλήρες εσωτερικό του λεωφορείου, συμπεριλαμβανομένης της οροφής, των καθισμάτων και του πατώματος. Όταν όλα ήταν… ξηλωμένα, οι εργολάβοι άρχισαν να χτίζουν το νέο της διαμέρισμα. Η Τζέσι είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα, αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας τριετούς, δύσκολης επιχείρησης.

Μετά από τρία χρόνια και πολλή σκληρή δουλειά και καινοτομία, η Τζέσι και η ομάδα των εργολάβων της κατάφεραν να μετατρέψουν το ετοιμόρροπο παλιό περιφερειακό λεωφορείο σε ένα κομψό κινητό διαμέρισμα. Το σπίτι της διαθέτει κουζίνα, υπνοδωμάτιο, καθιστικό και ακόμη και γωνιά ανάγνωσης. Η Τζέσι είναι πια έτοιμη να συνειδητοποιήσει πως το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και πως είναι σε θέση να ταξιδέψει παντού, χωρίς να πρέπει να αφήσει το… σπίτι της.

Αλλά η Τζέσι δεν ήταν έτοιμη ακόμα και κανένα σπίτι δεν θα ήταν πλήρες χωρίς την προσωπική πινελιά του ιδιοκτήτη του. Ετσι, η Τζέσι έβαλε τη δική της τελευταία πινελιά, τοποθέτησε κεριά, κρέμασε φωτογραφίες και κουρτίνες στο νεόκτιστο σπίτι και ζωγράφισε το λεωφορείο πριν αρχίσει τις νέες περιπέτειές της.

Οσο για το κόστος αυτής της αλλαγής στη ζωή της Τζέσι; Σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμούς της, χρειάστηκε να δαπανήσει περίπου 70.000 δολάρια, είχε όμως ένα σπίτι που ταίριαζε στο στυλ της και ήταν εντελώς δικό της.

Δείτε τις φωτογραφίες στην γκάλερι και το βίντεο με την… ξενάγηση που μας κάνει η ίδια η Τζέσι μέσα στο νέο της σπίτι, ένα λεωφορείο… αντίκα!

Exit mobile version