Τρομερό! Κολομβιανοί τουρίστες αναζητούσαν την Ακρόπολη στην Ατένα της Ιταλίας (photos)

Σε μία τρομερή γκάφα υπέπεσαν τρεις νεαροί Κολομβιανοί τουρίστες, οι οποίοι νόμιζαν πως ήταν στην Αθήνα, αλλά βρίσκονταν στον ιταλικό νότο.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα του εξωτερικού, οι τρεις Κολομβιανοί έφτασαν πριν από μερικές μέρες στην Ιταλία και συγκεκριμένα την Νάπολη με πτήση από την πατρίδα τους, έχοντας ως τελικό προορισμό την Αθήνα. Ωστόσο, μόλις προσγειώθηκαν στην ιταλική πόλη, απ’ όπου έπρεπε να πάρουν την ανταπόκριση για την χώρα μας, θεώρησαν πως ήδη είχαν ολοκληρώσει το ταξίδι τους.

Έτσι, βγήκαν από το αεροδρόμιο και για κακή τους τύχη, σε κοντινή απόσταση υπήρχε σταθμός λεωφορείων, όπου ένα εξ αυτών είχε ως προορισμό την Ατένα. Την πόλη της Ιταλίας στο Σαλέρνο που βρίσκεται στον ιταλικό νότο. Έτσι, επιβιβάστηκαν, αλλά δυστυχώς δεν είχαν φτάσει εκεί που ήθελαν.

Μόλις κατέβηκαν από το λεωφορείο ξεκίνησαν την αναζήτηση της οδού «Μπουμπουλίνα» καθώς εκεί ήταν το ξενοδοχείο που είχαν κλείσει, με την διαφορά πως η κράτηση ήταν για την Αθήνα. Έπειτα από ώρες ψαξίματος, έπεσαν πάνω σε δύο κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κατάφεραν έπειτα από μεγάλη συζήτηση να τους ενημερώσουν πως ήταν στην Ιταλία και έπρεπε να ταξιδέψουν μέχρι την Ρώμη για να πάρουν την ανταπόκριση για την Αθήνα και την Ελλάδα.

Exit mobile version