Τρομερό! Άνοιξαν τις βρύσες τους αλλά έτρεχε κόκκινο υγρό! Δείτε τι έγινε (photos+video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Αναστάτωση προκλήθηκε σ’ ένα μικρό χωριό, όταν ξαφνικά οι βρύσες των σπιτιών δεν έτρεχαν νερό, όπως θα έπρεπε, αλλά ένα κόκκινο υγρό που είχε μία έντονη μυρωδιά. Μάλιστα, όταν έμαθαν τι είχε γίνει δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν Μέσα από την Ιταλία, στην μικρή πόλη Καστελβέτρο κοντά στην Μόντενα, περίπου 20 σπίτια επηρεάστηκαν από μία ασυνήθιστη διαρροή. Βλέπετε, στο τοπικό οινοποιείο υπήρξε μία βλάβη και τουλάχιστον χίλια λίτρα κόκκινου κρασί γέμισαν τους αγωγούς της πόλης.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκε και η δημοτική αρχή, η οποία έγραψε στο Facebook: «Αναφορικά με τις κλήσεις που έγιναν για το σύστημα ύδρευσης στην περιοχή Settecani, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήταν μια απρόοπτη διαρροή σε εργοστάσιο παραγωγής οίνου στην περιοχή.

Το πρόβλημα έχει ήδη επιλυθεί και δεν σημειώνονται άλλα προβλήματα στο δίκτυο. Σας διαβεβαιώνουμε πως πρόκειται για απώλεια υγρών τροφίμων (οίνου) που δεν είναι επιβλαβή για την υγεία. Το πρόβλημα που προκύπτει δεν είναι τόσο θέμα υγιεινής, αλλά υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube

Exit mobile version