Κορονοϊός: Πάστορας «θεραπεύει» τον ιό μέσω τηλεόρασης σε live μετάδοση (video)

Πρόκειται για αμφιλεγόμενο Αμερικανό ευαγγελιστή πάστορα που έχει ιδρύσει θρησκευτικές ομάδες.

Την αγωνία και τον πόνο των ανθρώπων προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένας Αμερικανός ευαγγελιστής πάστορας, ο οποίος υποστήριξε σε live μετάδοση στην τηλεόραση ότι μπορεί να θεραπεύσει τους ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό, απλώνοντας τα χέρια του προς αυτούς, μέσω της οθόνης.

Ο Κένεθ Κόπελαντ δεν είναι άγνωστος στο αμερικάνικο τηλεοπτικό κοινό. Έχει καταφέρει να ιδρύσει τις δικές του θρησκευτικές ομάδες, του Kenneth Copeland Ministries, όπου προσελκύει πιστούς στα κηρύγματά του. Μάλιστα, με τις δωρεές του… ποιμνίου έχει καταφέρει να αγοράσει πέντε ιδιωτικά αεροσκάφη για τις μετακινήσεις του, μια και «τα εμπορικά αεροπλάνα είναι γεμάτα δαίμονες», όπως τονίζει.

Το τελευταίο του κατόρθωμα έγινε πριν από μερικές μέρες, όταν θέλησε να θεραπεύσει σε live μετάδοση, ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό. Έτσι, ο 83χρονος βγήκε στην κάμερα και άρχισε να λέει μεταξύ άλλων:

«Βάλτε το χέρι σας στην τηλεόραση. Αλληλούια. Σε ευχαριστώ, Ιησού Χριστέ. Έλαβε τη θεραπεία σου. Τώρα πείτε: Το πήρα. Το έχω. Είναι δικό μου. Σε ευχαριστώ και σε επαινώ για αυτό. Σύμφωνα με τον Λόγο του Θεού, είμαι θεραπευμένος… Έχω θεραπευθεί τώρα. Δεν είμαι ο άρρωστος που προσπαθεί να θεραπευτεί. Είμαι ο θεραπευμένος και ο Διάβολος προσπαθεί να μου δώσει τη γρίπη! Ή οτιδήποτε άλλο προσπαθεί».

Δείτε το βίντεο…

Ολες οι ειδήσεις.

Exit mobile version