Αποκάλυψη! Εντοπίστηκε ιπτάμενος δίσκος στην Ανταρκτική! (photos+video)

Φουντώνουν τα σενάρια για επίσκεψη των εξωγήινων στη Γη…

Μια τρομερή αποκάλυψη υποστηρίζουν ότι έκαναν ειδικοί, μέσα από δορυφορικές φωτογραφίες του Google Earth. Έναν ιπτάμενο δίσκο αραγμένο στις ακτές της Ανταρκτικής!

Το παράξενο θέαμα εντόπισε πρώτος ο Αργεντινός Μαρτσέλο Ιραζούστα, ο οποίος ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, πριν από μερικούς μήνες και η συζήτηση έχει… φουντώσει. Συγκεκριμένα, το βίντεο παρουσιάζει ένα αστραφτερό αντικείμενο σε σχήμα δίσκου να είναι κολλημένο στην Ανταρκτική, στο Graham Land.

«Στις εικόνες από το Google Earth μπορούμε να δούμε ένα ασημένιο κυκλικό αντικείμενο που δεν έχει καμία σχέση με την γύρω επιφάνεια. Πρόκειται ξεκάθαρα για τεχνητό αντικείμενο, πολύ παρόμοιο με τους κλασσικούς ιπτάμενους δίσκους», επισήμανε ο Ιραζούστα.

Σύμφωνα με άλλους… ουφολόγους που έσπευσαν να πουν την άποψή τους για το αντικείμενο, αυτό πρέπει να έχει διάμετρο τουλάχιστον 12 μέτρα.

Βέβαια, υπάρχει και ένα ενδεχόμενο που υποστηρίζουν οι… σκεπτικιστές, το φαινόμενο της παρειδωλίας, κατά το οποίο ο ανθρώπινος εγκέφαλος ξεγελιέται κι αναγνωρίζει οικεία σχήματα και μορφές σε τυχαίους ή φυσικούς σχηματισμούς.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version