Αυτός είναι ο πιο θανάσιμος ποταμός στον κόσμο (video)

Σε αυτό το ποτάμι, όποιος έπεσε, δεν βγήκε ζωντανός…

Ο ποταμός αυτός έχει τη φήμη του πιο θανάσιμου στον κόσμο. Οι ντόπιοι λένε πως όποιος έχει πέσει μέσα του δεν έχει βγει ζωντανός, ενώ υπάρχουν πολλοί θρύλοι ανά τους αιώνες…

Ο λόγος για το ποτάμι Μπόλτον Στριντ, που ρέει κοντά στο Μπόλτον Άμπι, στην κομητεία του Νορθ Γιορκσάιρ. Το βρετανικό ποτάμι δεν έχει καταρράκτες ή επικίνδυνα περάσματα, αλλά εάν επιχειρήσεις να κάνεις μπάνιο σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή εάν πέσεις μέσα από ατύχημα, μάλλον δεν θα ζήσεις για να πεις την ιστορία σου.

Κοιτάζοντάς το, αποκτάς την αίσθηση ότι είναι ένα γαλήνιο μέρος, αλλά πρόκειται για μια παγίδα θανάτου. Οι επισκέπτες τολμούν να πηδήξουν από τη μια όχθη στην άλλη, αλλά οι χωρικοί δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Σύμφωνα με τη φήμη, κανένας δεν κατόρθωσε να βγει ζωντανός από κει μέσα. Κι αυτοί οι φόβοι ξεκίνησαν από τον θρύλο ότι τον 12ο αιώνα ένας διάδοχος του θρόνου της Σκωτίας είχε πέσει στο ποτάμι προσπαθώντας να περάσει απέναντι.

Επειδή το ποτάμι στενεύει απότομα, το νερό κατεβαίνει με μεγάλη ορμή κι έχει δημιουργήσει μια πραγματική άβυσσο, με ισχυρά υπόγεια ρεύματα και δίνες που σε τραβούν στις ανεξερεύνητες σπηλιές.

Μάλιστα, υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες στα δέντρα, γύρω από το επικίνδυνο σημείο. «Το ποτάμι έχει κοστίσει ζωές στο παρελθόν. Προσέξτε τους γλιστερούς βράχους».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version