Εκκλησία έγινε… μπαρ λόγω κορονοϊού! (photos+video)

Η ιδέα ενός ιερέα για να παρακάμψει τα μέτρα περιορισμού λόγω της πανδημίας.

Κάθε χώρα πήρε τα μέτρα της για να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού, με τη σταδιακή επιστροφή στην… κανονικότητα να διαφέρει. Στην Αργεντινή τα μπαρ μπορούν να λειτουργούν, αλλά όχι οι εκκλησίες. Ένας πάστορας είχε μια τρομερή ιδέα, προκειμένου να μπορεί να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα.

Ο πάστορας Ντανιέλ Κατανέο άνοιξε ξανά την εκκλησία του ως μπαρ! Ο Κατανέο και οι άλλοι ιερείς της ενορίας ντύθηκαν γκαρσόνια αυτήν την εβδομάδα και σέρβιραν το ποίμνιό τους, ενώ παράλληλα κήρυτταν.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Οι ιερείς και οι πιστοί φορούσαν μάσκες προστασίας, ενώ κρατήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις. Οι πάστορες μοίρασαν βίβλους στα τραπέζια των πιστών, από τους δίσκους που κρατούσαν, ενώ κυκλοφορούσαν στην εκκλησία, φορώντας ποδιές σερβιτόρων.

«Είμαστε εδώ σήμερα ντυμένοι έτσι, κρατώντας δίσκο σερβιρίσματος, γιατί αυτός μοιάζει ο μόνος τρόπος να διαδώσουμε τον λόγο του Θεού» ανέφερε ο ιερέας στα τοπικά ΜΜΕ.

«Έτσι, εκτός από το μοσχαράκι πανέ για το τραπέζι νούμερο 4, ορίστε και ο λόγος του Θεού από τον οίκο του Θεού προς όλα τα έθνη» δήλωσε ο πάστορας.

Σύμφωνα με αναφορές των τοπικών ΜΜΕ, ο πάστορας αναζητά κι άλλους τρόπους να παρακάμψει τις κρατικές απαγορεύσεις στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης και μιας λειτουργίας drive-in την Κυριακή, που θα λάβει χώρα σε ανοιχτό χώρο κοντά στην εκκλησία.

Οι πιστοί θα παραμείνουν στα αυτοκίνητά τους και θα ακούν τον πατέρα Κατανέο να κηρύττει μέσω γιγαντοοθόνης.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης:

Το παράξενο πλάσμα που εθεάθη για τέταρτη φορά στα χρονικά (video)

Μακάβρια ανακάλυψη: Δείτε τι βρήκε 20χρονη στην παραλία (photos)

Απίστευτο: Πήρε 101 κιλά μέσα στην καραντίνα (photos)

Απίστευτο: Είχε… κόλλημα με το σολάριουμ και δείτε πώς έγινε (photos)

Exit mobile version