Τρομερός μοναχός Σαολίν! Σκάει μπαλόνι με καρφίτσα, μέσα από κομμάτι γυαλί (video)

Οι μοναχοί Σαολίν φημίζονται για τις δεξιότητές του, μα αυτός ο 17χρονος θα σας μαγέψει.

Στις πολεμικές τέχνες διαπρέπουν οι μοναχοί Σαολίν και αυτό δεν είναι παράδοξο. Ο ζήλος και η πειθαρχία που απαιτούνται για να μπορέσει ένας μοναχός να διαπρέψει στο Κουνγκ Φου είναι αποτέλεσμα πολλών ετών προσευχής και προπόνησης.

Ο 17χρονος μοναχός Σαολίν Τσεν Λιβέι έκανε μια μοναδική επίδειξη των ικανοτήτων του. Μετά από πέντε χρόνια προπόνησης και πειθαρχίας στη σχολή Κουνγκ Φου του Ζενγκζού, κατάφερε κάτι που μοιάζει απίθανο: να σκάει ένα μπαλόνι, που βρίσκεται πίσω από ένα κομμάτι γυαλί, με μόνο μια καρφίτσα!

Αντί να θρυμματιστεί το γυαλί ή να λυγίσει η βελόνα, το μπαλόνι σκάει και το γυαλί μένει σχεδόν άθικτο, με μια μικρή τρύπα. «Ο πυρήνας για αυτή την εκρηκτική δύναμη του Κουνγκ Φου βρίσκεται στη δύναμη του καρπού και την ακρίβεια», εξήγησε ο νεαρός μοναχός.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Ο Τσεν Λιβέι έδειξε ακόμα τις ικανότητές του στο σπάσιμο μπλοκ τσιμέντου με το χέρι του, το οποίο μοιάζει να μην επηρεάζεται μετά από μια σειρά επιτυχημένων προσπαθειών.

«Για μένα, το να ασκώ το Κουνγκ Φου σημαίνει πως ελέγχω τον εαυτό μου και δυναμώνω το σώμα μου. Θέλω να κληρονομήσω το πνεύμα του Σαολίν και εξαπλώσω την κουλτούρα», συμπλήρωσε ο Τσεν Λιβέι.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Πρώην παίκτρια σε ημίγυμνη φωτογραφία στο Instagram (photos)

Βγήκε από το σπίτι της – Αυτό που έπαθε αμέσως μετά δεν θα το ξεχάσει (video)

MasterChef 4: Επικό… ξέσπασμα στο twitter για Μαρία (photos)

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Exit mobile version