Είχε δυσκολία στην αναπνοή, έκανε ακτινογραφία και βρήκε κάτι σοκαριστικό

Είχε χάσει τα ασύρματα ακουστικά του και τα έψαχνε, ωστόσο ο πόνος στο στήθος τού αποκάλυψε την σοκαριστική αλήθεια.

Ένας άνδρας από τη Μασαχουσέτη έπαθε το σοκ της ζωής του όταν οι γιατροί που τον εξέτασαν, καθώς είχε δύσπνοια, του είπαν ότι είχε καταπιεί ένα από τα ασύρματα ακουστικά του ενώ κοιμόταν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Apple Insider, o 38χρονος Μπραντ Γκόθιερ από τη Μασαχουσέτη, ένιωσε περίεργα όταν ήπιε ένα ποτήρι νερό καθώς πόνεσε στο στήθος του, αλλά δεν έδωσε σημασία και συνέχισε την ημέρα του.

Μερικές ώρες αργότερα, συνειδητοποίησε ότι ένα από τα ασύρματα ακουστικά του έλειπε και, καθώς το έψαχνε, η οικογένειά του αστειεύτηκε λέγοντάς του πως πιθανότατα θα μπορούσε να το έχει καταπιεί.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Σ’ εκείνο το σημείο σταμάτησα για περίπου 10 λεπτά, το σκέφτηκα και όλοι αποφασίσαμε ότι το καλύτερο θα ήταν να πάμε σε νοσοκομείο».

Αν και οι γιατροί, αρχικά, θεώρησαν πως για η αδιαθεσία του οφειλόταν στο φαγητό, έκαναν ακτινογραφία στον 38χρονο και αποκαλύφθηκε η πραγματική αιτία του προβλήματός του και δεν ήταν άλλη από ένα ασύρματο ακουστικό τύπου AirPods, το οποίο είχε κολλήσει στον οισοφάγο του.

Exit mobile version