Παιχνίδια της μοίρας: Δούλευαν μαζί, αλλά αγνοούσαν την τρομερή αλήθεια

Η 31χρονη Τζούλια Τινέτι και η 32χρονη Κασσάνδρα Μάντισον γνωρίστηκαν το 2013 όταν δούλευαν σε ένα μπαρ στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Κάποια στιγμή πρόσεξαν ότι και οι δύο είχαν τατουάζ τη σημαία της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπου γεννήθηκαν και είχαν υιοθετηθεί από οικογένειες στις ΗΠΑ.

Όπως λέει η Τινέτι, συχνά οι συνάδελφοί τους έλεγαν ότι μοιάζουν τόσο πολύ, σαν αδέρφια. Αν και μπήκαν σε σκέψεις τίποτα δεν πιστοποιούσε ότι είχαν κάτι κοινό πέρα από την καταγωγή, άλλωστε τα χαρτιά της υιοθεσίας ήταν τελείως διαφορετικά.

«Τα έγγραφα έλεγαν ότι είχαμε γεννηθεί σε διαφορετικές πόλεις από γονείς με διαφορετικά επώνυμα. Όπως και τα ονόματα των μητέρων μας ήταν διαφορετικά», ανέφερε η Τινέτι, μιλώντας στο Good Morning America.

Το 2015 η Μάντισον μετακόμισε στη Βιρτζίνια, ωστόσο παρέμειναν φίλες στο Facebook.

Τρία χρόνια μετά, το 2018, η Μάντισον ταξίδεψε στη Δομινικανή Δημοκρατία όπου εντόπισε τον βιολογικό της πατέρα. Μπήκε στον πειρασμό και τον ρώτησε αν εκτός από την ίδια είχε δώσει κι άλλο παιδί για υιοθεσία.

Η αλήθεια την συντάραξε.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τη μαμά σου κι εμένα. Οπότε δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι», της είπε ο πατέρας της.

Όταν άκουσε αυτά από τον πατέρα της, η Μάντισον έπεισε την Τινέτι να κάνει τεστ DNA.

Τα αποτελέσματα βγήκαν στις 28 Ιανουαρίου κι έδειξαν ότι οι δύο γυναίκες έχουν τους ίδιους βιολογικούς γονείς.

«Είναι συναρπαστικό. Ειδικά γιατί ήμαστε ήδη φίλες χωρίς να το ξέρουμε», είπε η Μάντισον, μετά την αποκάλυψη της συγκλονιστικής αλήθειας.

Οι γονείς τους είχαν συνολικά 9 παιδιά, τρία αγόρια και 6 κορίτσια. Με τη Μάντισον και την Τινέτι να είναι οι μόνες που δόθηκαν για υιοθεσία.

Exit mobile version