Βρήκε αυτό το πατατάκι μέσα στα Doritos της και της έδωσαν 20.000 ευρώ!

Viral έγινε ένα μικρό κορίτσι από την Αυστραλία όταν βρήκε μέσα στο σακουλάκι των Doritos της ένα παράξενο πατατάκι. Το εύρημά της έγινε viral και η πουλήθηκε στο eBay για 20 χιλ. δολάρια.

Η Ράιλι Στιούαρτ από το Γκόλντεν Κόουστ στην Αυστραλία ανακάλυψε το ασυνήθιστο Dorito, την ώρα που μασούλαγε το σνακ της. Όμως αντί να το φάει, το έβαλε σε δημοπρασία στο eBay. Προηγουμένως είχε ανεβάσει ένα βίντεο με το παραφουσκωμένο “πατατάκι” στο TikTok και το κλιπάκι έγινε viral. Στο βίντεο ρωτούσε εάν το Dorito είχε κάποια αξία.

Μετά από παραίνεση των χρηστών το ανέβασε στο ebay και πολύ γρήγορα οι προσφορές έφτασαν στις 20 χιλ. δολάρια, προτού η πλατφόρμα αποφασίσει να κατεβάσει τη δημοπρασία. Ωστόσο, η ιστορία της 13χρονης έφτασε μέχρι την ίδια την εταιρεία που παράγει τα Doritos και η οποία της προσέφερε 20.000 δολάρια.

Όπως ανέφερε η επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας Βαντίτα Πάντλεϊ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό News 9, όλοι “εντυπωσιαστήκαμε με την τόλμη και το επιχειρηματικό πνεύμα της 13χρονης κι έτσι θελήσαμε να είμαστε σίγουροι ότι η οικογένεια Στιούαρτ θα ανταμειφθεί για την αγάπη τους στα Doritos” ανέφερε.

Exit mobile version