Απίστευτο! Αυτός ο άνδρας δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια του εδώ και 3 χρόνια

Η πλαστική επέμβαση πήγε πολύ λάθος.

Ο Βρετανός Pete Broadhurst δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια του τα τελευταία τρία χρόνια, εξαιτίας μιας αποτυχημένης πλαστικής επέμβασης που πήγε πολύ στραβά!

Ο 79χρονος συνταξιούχος ζωγράφος και διακοσμητής έδωσε 11.000 λίρες προκειμένου να απαλλαγεί από το «πρήξιμο» στα μάγουλά του το 2019 καθώς μία οδοντιατρική επέμβαση το 1959 είχε παρενέργειες.. Η θεραπεία τον άφησε με φουσκωμένα μάγουλα, τα οποία περιέγραψε σε συνέντευξή του σαν «τα μάγουλα ενός χάμστερ».

Ο ηλικιωμένος από το Μπέρμιγχαμ υποβλήθηκε έτσι σε ανόρθωση λαιμού, βλεφαροπλαστική κάτω από τα μάτια, αλλά και ρινοπλαστική. Δυστυχώς, μετά από αυτήν, βρέθηκε αντιμέτωπος με με μία πάθηση που ονομάζεται «εκτρόπιο». Πρόκειται για μία κατάσταση κατά την οποία τα κάτω βλέφαρα πέφτουν χαμηλά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κλείσει τελείως τα μάτια του.

Αν και ο γιατρός τού είπε πως θα ήταν κάτι προσωρινό, ωστόσο πέρασαν τρία χρόνια και ο 79χρονος δεν κατάφερε να κλείσει τα μάτια του. Για να τα διατηρεί έτσι υγρά, χρησιμοποιεί συνέχεια οφθαλμικές σταγόνες, ενώ το βράδυ κοιμάται με μια ζεστή πετσέτα στο πρόσωπό του. «Τα μάτια μου είχαν παραμορφωθεί, μετά βίας μπορούσα να δω. Είχε ανασηκωθεί το αριστερό μου βλέφαρο και στο δεξί μου μάτι ήταν λες και είχα παρωπίδα. Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε ποτέ ξανά. Δεν μπορούσα να δω και το βράδυ έπρεπε να τα κλείνω κολλώντας το δέρμα με ταινία», εξομολογήθηκε.

Μετά από μία ακόμη χειρουργική επέμβαση, αυτή τη φορά εκτός Αγγλίας, τελικά… είδε, όχι καθαρά, αλλά κάποιες βελτιώσεις, ωστόσο βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση και πιθανώς θα λάβει περαιτέρω θεραπεία.

Exit mobile version