Η αυτοθυσία μιας μητέρας για να σώσει την κόρη της! (photo)

Η αυτοθυσία μιας μητέρας για να σώσει την κόρη της! (photo)

Μια συγκλονιστική ιστορία που αποδεικνύει την αγάπη και την αυτοθυσία μιας μάνας μπροστά στη σωτηρία του παιδιού της.

Η Λόρεν, μια νεαρή μητέρα, έχασε τη ζωή της στην προσπάθεια της να σώσει το μόλις ενός έτους αγγελούδι της, από βέβαιο θάνατο.

Η εικοσάχρονη είχε βγάλει την κορούλα της για βόλτα, όταν ξαφνικά ένα φορτηγό βγήκε από την πορεία του και κατευθύνοταν προς το σημείο που κινούνταν.

Μόλις το αντιλήφθηκε, η νεαρή μητέρα έσπρωξε το καρότσι προς την απέναντι μεριά, εξασφαλίζοντας τη σωτηρία του παιδιού της. Μετά από λίγο, άφηνε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από το φορτηγό. Η αυτοθυσία της έμεινε χαραγμένη για πάντα στη μνήμη συγγενών και φίλων, ενώ η ιστορία της έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο μέσα από εκτενή δημοσιεύματα των κορυφαίων ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Στην κηδεία της Λόρεν έδωσαν το παρόν όλοι οι συγγενείς αλλά και άνθρωποι που δεν την ήξεραν αλλά έμαθαν για την σπουδαία πράξη της από τα ΜΜΕ. Ο σύζυγος της ήταν εκεί φανερά συντετριμμένος και κρατούσε την κορούλα του στην αγκαλιά.

Όλοι όσοι γνώριζαν την Λόρεν μιλάνε για μια μητέρα που ζούσε για την κόρη της και που θα το έκανε αυτό ξανά και ξανά για να την κρατήσει στη ζωή.

Μια μάνα σύμβολο, μια ηρωίδα που θα μείνει «ζωντανή» στην μνήμη όλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως διενεργήθηκε έρανος και μαζεύτηκε το ποσό των 23.000£, μέρος του οποίο διατέθηκε για τα έξοδα της κηδείας, ενώ το υπόλοιπο θα δοθεί στην μικρή Μάιλι μόλις κλείσει τα 21.

Πηγή: Dailymail