Προς αναζήτηση νέου Τζέιμς Μπόντ!

Σύμφωνα με τον ηθοποιό Μάρκ Στρόνγκ, ο φίλος και ο νονός του μεγαλύτερου γιου του Ντάνιελ Κρέγκ δεν θα υποδυθεί τον αγαπημένο μας βρετανό ήρωα 007.

Σε συνέντευξη του στο shortlist.com ο Μάρκ Στρόνγκ, δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει έναν κακό σε μια ταινία του Μποντ όσο ο φίλος του είχε τον ρόλο, αλλά «νομίζω ότι έφτασε στο τέλος της περιόδου του ως Μποντ, οπότε μάλλον κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, όσο ωραίο κι αν ήταν».

Ακόμα, πρόσθεσε πως «υπάρχουν μεγαλύτερες δυνάμεις από εμάς που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις» κάτι που ίσως σημαίνει ότι η απόφαση δεν ήταν απαραίτητα του Κρεγκ, αλλά πως κι ο ίδιος ο Κρεγκ «νιώθει ότι εξάντλησε τον χαρακτήρα. Έκανε όλα όσα ήθελε να κάνει μαζί του».

Αλλωστε και ο ίδιος ο Ντάνιελ Κρέγκ πριν το «Spectre» βγει στις αίθουσες, είχε αφήσει υπόνοιες ότι ίσως δεν θα συμμετέχει στις επόμενες ταινίες του Τζέιμς Μπόντ.

Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα ηθοποιών για τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Κρέγκ μεταξύ των οποίων είναι ο Τομ Χάρντι, Ιντρίς Έλμπα, Τομ Χίντλεστον, και Τζέισον Στέιθαμ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουκορίκος

Exit mobile version