Κένι Γκάμπριελ: «Εδώ για όσο με θέλουν»!

Κένι Γκάμπριελ: «Εδώ για όσο με θέλουν»!

Ο Κένι Γκάμπριελ μίλησε στο dokari.gr μετά την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και αναφέρθηκε με... ύμνους στον κόσμο των πρασίνων!

Συνέντευξη στη Χριστίνα Μουλά

-Σπουδαία νίκη. Πώς νιώθεις;

«Πολύ καλή νίκη και αρχή, αλλά πρέπει να μείνουμε σε αυτό το ρυθμό και να συνεχίσουμε τις νίκες».

-Βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι, θέλεις να σηκώνεις το κοινό όρθιο...

«Αυτό είναι που κάνω. Είναι κομμάτι μου, θέλω να φέρνω τη χαρά σε όλους όσοι είναι δίπλα μου. Προσπαθώ να φέρω ενέργεια στην ομάδα».

-Σου αρέσει να βλέπεις τον κόσμο να φωνάζει για σένα;

«Ναι, γιατί όταν έχεις το κοινό μαζί σου το παιχνίδι είναι ευκολότερο. Μας βοηθάει όχι απλά στην επίθεσή μας αλλά και στην άμυνα. Χαίρομαι που σήμερα εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα».

-Έχεις μια καλή παράδοση εναντίον του Ολυμπιακού

«Ναι... απλά βγαίνω και παίζω σκληρά. Ξέρω ότι πρόκειται για πολύ δυνατά παιχνίδια και έτσι δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στην ομάδα».

-Θεωρείς διαφορετικό έναν τέτοιο θρίαμβο απέναντι στον Ολυμπιακό ή είναι μια απλή νίκη;

«Είναι διαφορετικό. Γνωρίζουμε αυτή την ομάδα και θέλουμε να παίζουμε εναντίον τους, μία φορά τη βδομάδα ή το μήνα... Δεν πρόκειται για εύκολα παιχνίδια, αλλά το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βγαίνουμε έξω και να παίζουμε».

-Σχετικά με την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, τι έχεις να πεις;

«Κάναμε κακή αρχή. Παλέψαμε αλλά στο τέλος μας νίκησαν. Κάναμε κακά λάθη και πρέπει να μάθουμε από αυτά, είναι ένα σημαντικό μάθημα για εμάς. Κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα. Μειώσαμε τη διαφορά αλλά στο τέλος το χάσαμε».

-Το ήξερες ότι έχει βγει στιχάκι για σένα;

«Όχι, αλλά χαίρομαι που οι οπαδοί λένε αυτά για μένα»!

-Σχετικά με τον αγώνα εναντίον στη Γαλατά, θεωρείς ότι είναι δυνατός αντίπαλος;

«Θα είναι ένα σκληρό περιβάλλον. Έπαιζα στην Τουρκία για δύο χρόνια. Είναι δύσκολη έδρα, σαν τον προηγούμενο αγώνα αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι πολύ δύσκολη ομάδα και πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε δυνατά και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

-Θα μείνεις και την επόμενη χρονιά;

«Δεν ξέρω! Όλοι με ρωτάνε αυτό το πράγμα. Είμαι ο λάθος άνθρωπος για να σας απαντήσει».

-Θα ήθελες;

«Φυσικά! Για όσο με θέλουν εγώ θα είμαι εδώ».

-Έχεις ένα περίεργο δέσιμο με τη μουσική, το βλέπουμε συνεχώς. Σε βοηθάει αυτό πριν το παιχνίδι;

«Κάθε μέρα προσπαθώ να μοιραστώ με τον κόσμο τι ακούω πριν. Μου δίνει κίνητρο και ρυθμό πριν κάθε αγώνα για να παίξω καλά, να κάνω αυτό που πρέπει. Είναι έμπνευση».

-Σχετικά με το κοινό σήμερα;

«Υπέροχοι Έλληνες! Χρειαζόμαστε περισσότερο τέτοια ενέργεια στο γήπεδο μας για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας. Αν έχουμε τέτοιο κοινό μέχρι το τέλος της σεζόν, είμαστε σίγουρα νικητές στο ΟΑΚΑ».