Game of Thrones: Τρομερή ανατροπή! Στη «μάχη» με νέους δράκους η Καλίσι! (photos+video)

Στην τελική… ευθεία έχει μπει η τελευταία σεζόν της διάσημης αμερικανικής σειράς και η αγωνία κορυφώνεται για τον τελικό νικητή και τον κυβερνήτη των Επτά Βασιλείων.

Μετά την τρομερή μάχη του Γουίντερφελντ, όπου η Άρια Σταρκ εξουδετέρωσε τον Night King και μαζί όλους τους White Walkers, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην τελευταία μάχη πριν την ολοκλήρωση του Game of Thrones. Στο προηγούμενο επεισόδιο, το 4ο της 8ης σεζόν, η Ντανέρις Ταργκάριεν κινήθηκε προς το King’s Landing, αλλά δεν είχε υπολογίσει στον στόλο του Γιούρον Γκρέιτζοϊ.

Αυτό το… ατόπημα της στοίχισε ένα ακόμα «παιδί», καθώς ο Rhaegal χτυπήθηκε θανάσιμα από τα βέλη που εκτοξεύτηκαν από τα καράβια του νέου συντρόφου της Σέρσεϊ Λάνιστερ. Έτσι, η «Μητέρα των Δράκων» έμεινε μόνο με τον Ντρόγκον. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν θαυμαστές της σειράς, στο 5ο επεισόδιο αναμένεται να έχουμε μία σημαντική ανατροπή.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη θεωρία, ο Ντρόγκον δεν είναι ο τελευταίος δράκος που έχει μείνει στην Καλίσι, μια και κατά την διάρκεια του 4ου κύκλου, είχε εξαφανιστεί και ο λόγος είχε να κάνει με την γέννηση μωρών δράκων. Μπορεί να έχετε μπερδευτεί, αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα βιβλία του George R. R. Martin, όλοι οι δράκοι μπορούν να αλλάξουν το φύλο τους, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να φέρουν στην… ζωή νέους δράκους.

Έτσι, στο νέο επεισόδιο του Game of Thrones, όπου εντείνεται η πολιορκία της Ντανέρις Ταργκάριεν, με τη βοήθεια του Τζον Σνόου, κάνουν την εμφάνισή τους κι άλλοι δράκοι, οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Μάλιστα, θεωρείται πως οι δράκοι είναι το θέαμα που προκαλεί την αγωνία του Γιούρον Γκρέιτζοϊ, όπως φάνηκε στο τρέιλερ.

Δείτε…

Exit mobile version