Game of Thrones: Αυτό δεν αρέσει στον συγγραφέα της σειράς (photos)

Την άποψή του για την 8η σεζόν της σειράς εξέφρασε ο George RR Martin.

Ο διάσημος συγγραφέας του «A Song of Ice and Fire», πάνω στο οποίο είναι εμπνευσμένο το «Game of Thrones» παραχώρησε συνέντευξη στο «Rolling Stone» και υποστήριξε πως ο τελευταίος κύκλος δεν είναι απόλυτα πιστός στο έργο του.

«Σίγουρα υπάρχει μία συναισθηματική αντίδραση. Αυτό που θέλω να πω είναι πως σίγουρα θα ήθελα να το είχαν κάνει οι παραγωγοί με τον τρόπο που το έκανα εγώ. Παράλληλα είναι κάτι τραυματικό. Διότι μερικές φορές, το δημιουργικό μου όραμα δεν είναι το ίδιο με των παραγωγών και αυτό προκαλεί μερικές μεγάλες αντικρούσεις στην ιστορία», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Υπάρχουν μερικοί παράγοντες, όπως το στούντιο ή το δίκτυο που αποφασίσει να δώσει περισσότερα πράγματα σε χαρακτήρες βάσει της δημοτικότητάς του, με αποτέλεσμα η σειρά να μην είναι απολύτως… πιστή στο όραμά μου. Αλλιώς θα έπρεπε να γυριστούν ακόμα πέντε σεζόν».

Ωστόσο, ο 70χρονος συγγραφέας έδειξε να αντιλαμβάνεται μερικές αποφάσεις. «Είναι λίγο περίπλοκο και είμαι λίγο λυπημένος για να πω την αλήθεια. Θα ήθελα να υπήρχαν μερικές ακόμα σεζόν, αλλά μπορώ να το καταλάβω. Οι παραγωγοί έχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουν, ενώ και κάποιοι ηθοποιοί έχουν συμφωνήσει για συγκεκριμένα επεισόδια και θέλουν να πάρουν κι άλλους ρόλους. Δεν είμαι νευριασμένος», κατέληξε.

Exit mobile version