Game of Thrones: Έπιασε πάτο στις κριτικές το 5ο επεισόδιο (photos)

Οργισμένη είναι η αντίδραση των φανατικών της σειράς για την εξέλιξη του τελευταίου κύκλου.

Μόλις ένα επεισόδιο έμεινε για την ολοκλήρωση του Game of Thrones, ωστόσο, ο τελευταίος κύκλος έχει βαλθεί να… καταστρέψει ότι χτίστηκε στους προηγούμενους 7. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πολλοί θαυμαστές της διάσημης αμερικανικής σειράς, τονίζοντας πως η πλοκή και το σενάριο δεν είναι αντάξια των προηγούμενων ετών.

Μάλιστα, το 5ο επεισόδιο και προτελευταίο του 8ου κύκλου ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για πολλούς φαν της σειράς, οι οποίοι το έκριναν ιδιαίτερα αυστηρά, όπως έκαναν και πολλοί κριτικοί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το Game of Thrones να πιάσει… πάτο στο «Rotten Tomatoes» που ασχολείται με τις βαθμολογίες κριτικών και θεατών για διάφορα σόου.

Συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου είχε συγκεντρώσει 92% στις προτιμήσεις του κοινού. Ακολούθησε μία μικρή πτώση για το δεύτερο επεισόδιο με ποσοστό 88% και το τρίτο με την μάχη του Γουίντερφελντ έπεσε στο 75%. Ωστόσο, μετά το τέταρτο υπήρχε τεράστια βουτιά με 57% και το μεγαλύτερο χτύπημα ήταν το 54% που προέκυψε μετά το τελευταίο επεισόδιο.

Exit mobile version