Αυτή είναι η 11χρονη που έχει τρελάνει τους ειδικούς – Δείτε τον λόγο (photos+video)

Οι επιδόσεις της την κάνουν μοναδική.

Ένα τρομερό επίτευγμα κατάφερε να πετύχει μία μικρή κοπέλα, η οποία έχει τρελάνει όλους τους ειδικούς με τις επιδόσεις της. Μάλιστα, κατατάσσεται μόλις στο 1% παγκοσμίως από τα άτομα που τα έχουν καταφέρει.

Η Ανούσκα Ντίξιτ αποτελεί το νέο παιδί θαύμα, καθώς σημείωσε την μεγαλύτερη δυνατή επίδοση στο Mensa IQ Test, πιάνοντας σκορ 162 βαθμών, δύο περισσότερους από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν, αλλά και τον Στίβεν Χόκινγκ.

Η 11χρονη κοπέλα παρακάλεσε την μητέρα της να πάρει μέρος στο συγκεκριμένο τεστ, καθώς είχε αριστεύσει σε ανάλογα τεστ για παιδιά της δικής της ηλικίας. Μάλιστα, ήταν η μικρότερη που πήρε μέρος, έχοντας… συναγωνισμό με άτομα ηλικίας 30 ετών και πάνω. Όπως τόνισε το τεστ «δεν ήταν και πολύ δύσκολο, ίσως λίγο» και η δυσκολία ήταν ο χρόνος που την πίεζε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα της, Άρτι, η 11χρονη Ανούσκα ξεκίνησε να μιλάει λίγο μετά τους έξι μήνες ζωής και σε ηλικία ενός έτους είχε μάθει πρωτεύουσες χωρών. Όσον αφορά στην επιθυμία της; Θέλει κάποια μέρα να γίνει πρωθυπουργός.

Δείτε…

Exit mobile version