Θέλησε να κλέψει σπίτι - Δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που έπαθε μετά (video)

Θέλησε να κλέψει σπίτι - Δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που έπαθε μετά (video)
Youtube

Έγινε... καπνός!

Άσχημη κατάληξη είχε για έναν ληστή η σκέψη του να σταματήσει την πορεία του και να κατευθυνθεί προς την είσοδο σπιτιού προκειμένου να αρπάξει κάτι, νομίζοντας πως δεν υπήρχε κανένας μέσα. Μάλιστα, την... πάτησε με κάτι που του... έσκασε από πίσω.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο άνδρας περπατάει στον δρόμο, όταν αντιλαμβάνεται πως το σπίτι που έχει μπροστά του είναι... άδειο και κάποιος έχει αφήσει έναν σάκο με μπαστούνια του γκολφ... εκτεθειμένα στο γκαράζ.

Έτσι, δεν το σκέφτηκε καθόλου και άμεσα έκανε κίνηση για να τον αποσπάσει. Όμως, αυτό που ακολούθησε δεν μπορούσε να το φανταστεί. Συγκεκριμένα, στο αυτοκίνητο που υπάρχει έξω από το σπίτι, βρίσκεται η 10χρονη κόρη του ιδιοκτήτη, η οποία φαίνεται πως κάτι περιμένει μέσα στο όχημα.

Μόλις βλέπει τον ληστή να προσπαθεί να αρπάξει τον σάκο, βγαίνει έξω, του βάζει τις φωνές, με αποτέλεσμα ο ληστής να τραπεί σε φυγή. Σύμφωνα με τον Ντίλαν Πέντλεϊ, τον πατέρα της 10χρονης Λόλα, το περιστατικό έγινε περίπου στις 4 το απόγευμα.

Δείτε το βίντεο...

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.