Αυτά… κρύβουν μέσα οι μάσκες – Το βίντεο… συνωμοσίας που έγινε viral (video)

Σαρώνει στα social media το βίντεο… επιστημονικής φαντασίας. 

Ένα δήθεν αποκαλυπτικό, αλλά και σίγουρα απολαυστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει όλα όσα πιστεύουν οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας πως κρύβουν μέσα οι μάσκες για την προστασία από τον κορονοϊό. Βέβαια, είναι… εμπνευσμένο από τις θεωρίες συνομωσίας για το νέο φονικό ιό και μόνο…

Το βίντεο ανήκει στον Florin Isac, χρήστη του Facebook, ο οποίος αποφάσισε να κάνει… τομή στην μάσκα προστασίας και να αποκαλύψει όλα όσα κρύβονται στο εσωτερικό και φυσικά δεν προορίζονται για την προστασία μας, αλλά κυρίως για να μπορούν οι… ανώτερες δυνάμεις να παρακολουθούν.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Αρχικά, ο Florin κόβει τις άκρες της μάσκας και βγάζει το σιδεράκι που υπάρχει στο πάνω μέρος για να μπορεί να σταθεί η μάσκα πάνω από τη μύτη μας. Στην συνέχεια, γίνεται… έρευνα στο εσωτερικό, όπου τα ευρήματα είναι… μοναδικά.

Αρχικά, το πρώτο πράγμα που κρύβεται μέσα μία κάρτα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Ακολουθεί μία συσκευή εντοπισμού, όχι και τόσο διακριτική, αλλά και μία κάμερα, μεγάλων διαστάσεων, ακόμα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τεράστια αμμοθύελλα «έπνιξε» σε ελάχιστο χρόνο ολόκληρο χωριό (video)

Αυτά είναι τα 5 λάθη που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε μακαρόνια (photos)

Άνδρας κοιμόταν σε σκηνή αλλά είδε αρκούδα να του μυρίζει τα πόδια (video)

Exit mobile version