Αυτές είναι οι 5 «ερωτικές γλώσσες»! Ποια μιλάει το ζώδιό σου;

Οι ερωτευμένοι μεταξύ τους επικοινωνούν με έναν δικό τους, ξεχωριστό τρόπο και εμείς στον φανερώνουμε

Η γλώσσα του έρωτα μπορεί να είναι μία και πανανθρώπινη, όμως οι ερωτευμένοι μεταξύ τους επικοινωνούν με πέντε συγκεκριμένους τρόπους και τους συνδυασμούς τους. Οι συνδυασμοί που προκύπτουν από αυτές τις πέντε ερωτικές γλώσσες σχετίζονται άμεσα με τα ζώδια, καθώς καθένας μας, αναλόγως με το ζώδιό του «μιλά» κάποιον συγκεκριμένο συνδυασμό και βάσει αυτού αναζητά τρόπους να επικοινωνήσει με τον σύντροφό του.

Ας δούμε ποιες είναι οι πέντε ερωτικές γλώσσες:

  1. Αυτή με τα λόγια επιβεβαίωσης: Είναι ζωτικής σημασίας το να δίνει και να παίρνει κανείς λόγια επιβεβαίωσης, όπως είναι ένα «σ’ αγαπώ». Από την άλλη, οι προσβολές και τα «καρφιά» έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα και δεν ξεχνιούνται ποτέ.
  2. Αυτή με τις πράξεις αντί λόγων: Το θέμα είναι τι κάνει κάποιος, όχι μόνο το τι λέει και κυρίως μετράει η διάθεσή του να κάνει πράγματα. Καμιά φορά το «πώς να σε βοηθήσω», είναι το πιο σημαντικό από όλα.
  3. Αυτή με τα δώρα: Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο κάνει πολύ ξεχωριστή και τη σχέση, ενώ το να ξεχάσει ο σύντροφος τα γενέθλια ή τις σημαντικές επετείους είναι «θανάσιμο αμάρτημα».
  4. Αυτή με τον ποιοτικό χρόνο: Η πλήρης προσοχή του συντρόφου όταν το ζευγάρι είναι μαζί, είναι πολύ σημαντική. Τέλος στα κινητά και στις λοιπές αποσπάσεις, τώρα ο ένας είναι εκεί για τον άλλο.
  5. Αυτή με τη σωματική επαφή: Δίνουμε και παίρνουμε αγκαλιές, χάδια, κρατάμε χεράκια και δείχνουμε πως έχουμε ανάγκη τη σωματική επαφή, πρωτίστως.

Το αν μιλάτε την ίδια γλώσσα με τον σύντροφό σου, είναι φυσικά πολύ σημαντικό για την πορεία της σχέσης σας, όπως θα σου δείξει και η αστρολογική της ανάλυση, που θα σου αναλύσει όλες τις πτυχές της. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα ποιες γλώσσες μιλούν ποια ζώδια, για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σε αυτό το κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Exit mobile version