Τα 4 ζώδια που θέλουν να ασχολείσαι συνέχεια μαζί τους

Μην κάνεις το λάθος να τα παραμελήσεις!

Η ανάγκη που έχουν κάποιοι άνθρωποι να τους προσέχεις συνέχεια και να ασχολείσαι μαζί τους δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε «απληστία». Αν και η ανεξαρτησία και η αυτάρκεια που έχουν κάποιοι είναι θαυμαστές ιδιότητες, το να θέλεις ο σύντροφός σου να ασχολείται συνέχεια μαζί σου δεν σημαίνει αδυναμία και δεν είναι σίγουρα μια παράλογη προσδοκία. Όλοι έχουν κάποιες ανάγκες και ένας αμελής σύντροφος είναι ένα σοβαρό ζήτημα για τα άτομα που χρειάζονται να τα προσέχει το ταίρι τους μέσα στη σχέση.

Για όσους έχουν ελεύθερο πνεύμα, η υπερβολική προσοχή από τον σύντροφό τους μπορεί να τους κάνει να νοιώσουν ασφυξία. Όμως, όσοι τείνουν να «εξαρτώνται» από την αγάπη του συντρόφου τους, αν δεν λαμβάνουν αρκετή προσοχή, μπορεί να νιώσουν πολύ ενοχλημένοι. Το να καθορίσουν δύο άτομα πόση προσοχή χρειάζονται μέσα στη σχέση απαιτεί επικοινωνία. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο θέλουν να αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους εκτιμά και τους δίνει αξία. Ποτέ λοιπόν μη ζητάς συγνώμη αν νιώθεις την ανάγκη να σου δίνει σημασία το ταίρι σου. Αξίζεις όλη την αγάπη του κόσμου, οπότε προχώρα και ζήτησέ το. Αξίζει τον κόπο.

Για τα 4 ζώδια της λίστας μας, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την προσοχή που θα τους δείξεις, γι’ αυτό αν έχεις σχέση μαζί τους, να ξέρεις ότι πρέπει να τα λούζεις με διαρκείς εκδηλώσεις αγάπης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο η ανάγκη για φροντίδα δεν είναι κάτι που έρχεται και παρέρχεται. Είναι μια κατάσταση ύπαρξης. Αυτά τα γλυκά αγαπημένα σπιτογατάκια μισούν να είναι…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Exit mobile version