Θέλησε να κάνει… βόλτα με καρότσι και γκρεμοτσακίστηκε (video)

Επική γκάφα από μία μητέρα.

Άσχημη κατάληξη είχε για μία νεαρή μητέρα η απόφασή της να ακολουθήσει την… τρέλα της μικρής της κόρη και να κάνει… βόλτα με καρότσι από σούπερ μάρκετ, χωρίς να ακουμπά τα πόδια της στο έδαφος, με αποτέλεσμα να γκρεμοτσακιστεί και να προσφέρει ένα απολαυστικό στιγμιότυπο.

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της… επίσκεψης της Καρίσα Κόουκ και της 10χρονης κόρης της, Κέζια σε σούπερ μάρκετ, το οποίο δεν είχε πολύ κόσμο. Για τον λόγο αυτό, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο… challenge, αλλά δεν είχε τα καλύτερα αποτελέσματα για την 37χρονη μητέρα.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, η μικρή Κέζια ήταν αυτή που ξεκίνησε το… challenge, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική… βόλτα, φτάνοντας μακριά ισορροπώντας πάνω στο καροτσάκι από το σούπερ μάρκετ. Έτσι, αποφάσισε και η Καρίσα να δοκιμάσει.

Ωστόσο, έπειτα από τα πρώτα μέτρα, η 37χρονη προσπάθησε να ισορροπήσει στο άδειο καροτσάκι, με αποτέλεσμα το βάρος της να προκαλέσει μία επική τούμπα. Μάλιστα, όπως τόνισε η γυναίκα από την πτώση χτύπησε τα γόνατά της και τους αγκώνες της, αφήνοντάς της μελανιές».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επικό ενοικιαστήριο σε ελληνική πολυκατοικία! «Από 5.380 ευρώ, μόνο 380»! (photo)

Δραματική κατάρρευση λόφου μέτρα δίπλα από πεζοπόρους (video)

Γουλβς – Ολυμπιακός: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στη ρεβάνς; (poll)

Exit mobile version