Ξεκίνησε να τραγουδά και η μητέρα της έπεσε από το ταβάνι (video)

Viral έχει γίνει το βίντεο.

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά της μία κοπέλα, η οποία θέλησε να… προβάρει ένα τραγούδι και να το ανεβάσει στο Tik Tok. Ωστόσο, αντί για το… άσμα της, ανέβασε μία απίστευτη εικόνα με… πρωταγωνίστρια τη μητέρα της.

Βλέπετε, η Λίζι Τζέιν είχε… πάρει θέση μπροστά από το κινητό της τηλέφωνο, είχε πατήσει να γράφει το βίντεο και ξεκίνησε να τραγουδάει μέσα στην κρεβατοκάμαρά της. Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα, ένας εκκωφαντικός θόρυβος σταμάτησε την προσπάθειά της και η αγωνία έκανε την εμφάνισή της στο πρόσωπό της.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τα πλάνα, η νεαρή κοπέλα, η οποία έκανε πρόβα για τις σπουδές της σε μουσικοθεατρική σχολή, είδε πίσω της το ταβάνι να διαλύεται και ένα γυναικείο πόδι εμφανίστηκε από το… πουθενά.

Αυτό το πόδι ήταν της μητέρας της, η οποία είχε ανέβει στην σοφίτα προκειμένου να κάνει κάποια… μερεμέτια, αλλά το σημείο που είχε σταθεί δεν άντεξε το βάρος της, με αποτέλεσμα να διαλυθεί και η γυναίκα να βρεθεί να… κρέμεται στον αέρα.

«Πριν την πτώση, μπορείτε να δείτε την ενόχληση στο πρόσωπό μου εξαιτίας των χτυπημάτων στη σοφίτα, ενώ ήξερε ότι τραβάω βίντεο», ήταν τα πρώτα λόγια της κοπέλας. «Υπάρχουν ξύλινες δοκοί στο πατάρι που εκεί υποτίθεται πως πρέπει να πατάς, αλλά παραπάτησε και τρύπησε το ταβάνι», κατέληξε. Το ευχάριστο είναι πως η μητέρα της δεν έπαθε τίποτα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Απίστευτο κράξιμο στο Twitter για Ραΐσα και δίδυμους (photos)

Τρομερό κόλπο – Έβαλε το τηγάνι στη φωτιά και έριξε αναψυκτικό (video)

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να μουλιάζετε πάντα τις ξύλινες κουτάλες (video)

Exit mobile version