Δεν την εξυπηρέτησαν γιατί δεν φορούσε μάσκα και τα έσπασε όλα (video)

Απίστευτες εικόνες σε φαστφουντάδικο.

Ένας μικρός… χαμός επικράτησε σε γνωστή αλυσίδα φαστ φουντ, όταν μία γυναίκα εισήρθε στο κατάστημα χωρίς να φοράει την μάσκα. Μάλιστα, αρνήθηκε να καλύψει το πρόσωπό της και οι εργαζόμενοι της… γύρισαν την πλάτη.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη κίνηση από το προσωπικό, ήτοι να μην προχωρήσει στην παραγγελία που έδινε η γυναίκα, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της. Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα, δεν δίστασε να ανέβει πάνω στον πάγκο και να τα… σπάσει όλα.

Αρχικά, η γυναίκα ξεκίνησε να δίνει την παραγγελία της, αλλά η ταμίας αποχώρησε από το σημείο, μια και αρνήθηκε να φορέσει την μάσκα της. Τότε, η γυναίκα έγινε έξαλλη, πήδηξε πάνω στον πάγκο, όπου άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τους εργαζόμενους.

Μόλις ένας εξ αυτών της εξήγησε πως δεν μπορούσε να την εξυπηρετήσει, καθώς θα έχανε τη δουλειά του, αυτή τα… πήρε άσχημα και άρχισε να κλωτσάει ότι έβρισκε μπροστά της. Έπειτα από λίγο αποφάσισε να αποχωρήσει.

Τότε, ένας πελάτης που τραβούσε βίντεο της είπε πως έχει καταγράψει τα πάντα, για να έρθει μία ακόμα έκρηξη από την γυναίκα, όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα από το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μετράει χιλιάδες προβολές στα social media.

Δείτε το βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Ο Χαρδαλιάς χωρίς τη μάσκα του, ασπάστηκε το χέρι ιερέα και δέχεται πυρά…

Big Brother: Διέρρευσε νέο βίντεο της Χριστίνας Ορφανίδου (vid)

Θανάσιμη ομορφιά: Σπάνια μπλε οχιά κουρνιάζει σε κατακόκκινο τριαντάφυλλο (vid)

Exit mobile version