Απίστευτη ιστορία: Youtuber έβαζε παιδιά να πρωταγωνιστούν σε βίντεο και τα κακοποιούσε! (video)

Γυναίκα «τέρας»

Η Αμερικανίδα Μασέλ Χόμπσον κατηγορείται ότι τους έριχνε σπρέι πιπεριού, τα έκλεινε σε ντουλάπια και δεν τους έδινε φαγητό, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν από την πείνα, σε σπίτι–κολαστήριο στην Αριζόνα.

Η 48χρονη, που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές κανάλι στο youtube Fantastic Adventures, συνελήφθη μαζί με δύο από τους βιολογικούς γιους της, που είναι ενήλικες.

Τέθηκε υπό κράτηση, κατόπιν, όμως, αφέθηκε ελεύθερη!

Τα επτά υιοθετημένα παιδιά της, ηλικίας 6 έως 15 ετών, που είχαν εγκαταλείψει το σχολείο, εξήγησαν ότι η μητέρα τους τα ανάγκαζε να συμμετέχουν στα βίντεο, ενώ τους επέβαλε τιμωρίες όταν ξεχνούσαν το κείμενό τους ή δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες της.

Η ποικιλία των τιμωριών ήταν ιδιαίτερα σκληρή, αφού τους έριχνε σπρέι πιπεριού από το κεφάλι έως τα πόδια, τα έβαζε να κάνουν μπάνιο σε παγωμένο νερό, τα χτυπούσε με τη ζώνη ή τα κρατούσε φυλακισμένα για ώρες χωρίς φαγητό και νερό.

Ένας από τους γιους της αφηγήθηκε ότι του τσίμπαγε το πέος του έως να το κάνει να ματώσει.

Τις καταγγελίες επιβεβαίωσε ένας από τους βιολογικούς γιους της, οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί της, καθώς κατηγορούνται ότι δεν αποκάλυψαν τα γεγονότα στις αρχές.

Exit mobile version