Τρομερό! Αρκούδα εισέβαλε σε καταφύγιο – Απίστευτα αυτά που… έκλεψε! (video)

Viral έχει γίνει το βίντεο.

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της μία γυναίκα, η οποία ήταν στο καταφύγιο, με μία φίλη της, όταν τέσσερις αρκούδες πλησίασαν και η μία εισέβαλε μέσα, αναζητώντας… λεία, την στιγμή που οι υπόλοιπες ήταν απ’ έξω και μάλλον… κρατούσαν τσίλιες.

Συγκεκριμένα, η Μισέλ Έμπερχαρτ μαζί με τον σύζυγό της και ένα φιλικό ζευγάρι είχαν νοικιάσει το καταφύγιο. Οι άνδρες είχαν βγει για να παίξουν γκολφ, με τις γυναίκες να μένουν μέσα και να δέχονται μία ασυνήθιστη… επίσκεψη. Μόλις οι δύο γυναίκες είδαν την αρκούδα να μπουκάρει μέσα στο καταφύγιο, έτρεξαν στον δεύτερο όροφο και άρχισαν να τραβούν βίντεο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Μισέλ, η αρκούδα άρπαξε καραμέλες, ένα κιλό m&m’s, δύο σακούλες πατατάκια, φυστικοβούτυρο, ένα φάρμακο για αλλεργία, δύο μπύρες και δύο κουτιά αναψυκτικά. Οι γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία, που κατάφερε να απομακρύνει τις αρκούδες, ενώ όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πόρων Άγριας Ζωής του Τενεσί, οι αρκούδες ήταν πιθανότατα μωρά που μάθαιναν να αναζητούν τροφή.

«Η διάρρηξη που έκαναν αυτές οι αρκούδες είναι σπάνια, αλλά δεν αποκλείεται να συμβαίνει στις αρχές της άνοιξης αφού ακόμα δεν έχουν φυσικές πηγές τροφίμων. Δυστυχώς, αυτή η έλλειψη διαθέσιμων, φυσικών τροφίμων οδηγεί μερικές αρκούδες να αναζητήσουν ανθρώπινα τρόφιμα. Αυτή η επιθετική συμπεριφορά θα συνεχιστεί μέχρι να αρχίσουν να ωριμάζουν τα καλοκαιρινά μούρα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version