Έκανε πικ νικ με τους γονείς αλλά εμφανίστηκε αρκούδα – Απίστευτη η αντίδρασή του (photos+video)

Απίστευτες είναι οι εικόνες.

Μία… παράξενη συνάντηση είχε ένας 12χρονος και η οικογένειά του κατά τη διάρκεια πικ νικ που έκαναν στο δάσος. Λίγο πριν βρουν το κατάλληλο σημείο για να στήσουν το… τραπέζι τους και να ξεκινήσουν το γεύμα τους, εμφανίστηκε μία μεγάλη αρκούδα, με το παιδί να είναι ο πιο… κοντινός της.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε ο θείος του 12χρονου στα Μέσα της Ιταλίας, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ο Αλεσάντρο προπορευόταν από τους υπόλοιπους, καθώς ήθελε να… εξερευνήσει το δάσος, μια και είναι το πάθος του. Το ένα από τα δύο, καθώς το δεύτερο είναι τα ζώα. Μάλιστα, την προηγούμενη μέρα είχε διαβάσει τι πρέπει να κάνει κάποιος αν δει μία αρκούδα.

Έτσι, την στιγμή που οι υπόλοιποι τον ακολουθούσαν, τον είδαν να επιστρέφει και πίσω του βρισκόταν μία μεγάλη αρκούδα. Το παιδί έδειξε απίστευτη ηρεμία και με σταθερά βήματα, κατάφερε να απομακρυνθεί από το άγριο ζώο. «Ήταν σημαντικό να αποχωρήσω άμεσα, χωρίς να κάνω την αρκούδα να νιώσει φόβο», ήταν τα πρώτα λόγια του Αλεσάντρο.

Και συνέχισε για την… περιπέτεια που είχε: «Δεν κοίταξα στα μάτια την αρκούδα και κατάλαβε ότι εγώ δεν ήμουν εχθρός της. Και τώρα είμαι το πιο ευτυχισμένο παιδί στον κόσμο».

Δείτε στην gallery και το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version