Έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς σε καναπέ με τηλεόραση χωρίς να είναι δεμένος (video)

Μην το δοκιμάσετε μόνοι σας.

Μία παράτολμη ιδέα είχε ένας άνδρας, ο οποίος αποφάσισε να «πέσει» με αλεξίπτωτο πλαγιάς, όντας καθισμένος πάνω σε καναπέ, έχοντας μπροστά του μία τηλεόραση αλλά και ένα καθιστικό. Μάλιστα, το εγχείρημά του έγινε άμεσα πιο επικίνδυνο, καθώς το επιχείρησε χωρίς να έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και δεν ήταν δεμένος.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες μέρες στην Σμύρνη της Τουρκίας. Πρωταγωνιστής ήταν ο Χασάν Κάβαλ, ένας εκπαιδευτής αλεξίπτωτων πλαγιάς και θέλησε να κάνει κάτι ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο και να το ανεβάσει στα social media. Όπως καταλαβαίνει κάποιος εύκολα, άμεσα έγινε viral.

Ο 29χρονος εκπαιδευτής σύνδεσε τον ειδικά σχεδιασμένο καναπέ σ’ ένα αλεξίπτωτο, με τις απαραίτητες… επεκτάσεις και μερικούς τροχούς. Παράλληλα, τοποθέτησε… απέναντι από τον καναπέ μία τηλεόραση αλλά και ένα φωτιστικό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Χασάν Κάβαλ πήρε… φόρα από άλλους αλεξιπτωτιστές και ξεκίνησε την… πορεία του. Βέβαια, η… τρέλα του δεν σταμάτησε εκεί, μια και ανέβηκε… απλά στον καναπέ, χωρίς να δεθεί και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα, φορώντας τις παντόφλες του και απόλαυσε την… βόλτα, έχοντας μαζί του και σνακ.

Δείτε το παράτολμο βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έτριψε λεμόνι σε ξύλο κοπής – Θα το κάνετε άμεσα (video)

Άκουγαν θόρυβο κάτω από το αμάξι τους – Τρελάθηκαν μόλις το έπιασαν (video)

Δεκάδες χήνες κάνουν… κατάληψη σε παραλία – Δείτε γιατί (video)

Exit mobile version