Παραιτήθηκε από την δουλειά του και έβρισε την αφεντικίνα του (video)

Απίστευτες ατάκες από τον υπάλληλο.

Την απόφαση να αποχωρήσει από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν πήρε ένας νεαρός άνδρας. Μάλιστα, αποφάσισε να καταγράψει την… έξοδό του από την εργασία, καθώς είχε ένα συγκεκριμένο… μήνυμα να στείλει στην αφεντικίνα του.

Το περιστατικό έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στην Βάινγαρντ της πολιτείας της Γιούτα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας αποφάσισε να αφήσει την θέση του και να παραιτηθεί, λόγω της συμπεριφοράς της αφεντικίνας του.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός εργαζόταν σε μεσιτική εταιρεία. Όπως υποστήριξε, η συγκεκριμένη δουλειά είναι ήδη αγχωτική. Μάλιστα, δεν άντεξε την συμπεριφορά που είχε η περιφερειακή διευθύντρια προς τον διευθυντή και τον υπεύθυνο λογιστηρίου. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να παραιτηθεί.

Μάλιστα, είχε ανακοινώσει την απόφασή του και στους συνεργάτες του, εξηγώντας τους λόγους. Έτσι, μόλις η περιφερειακή διευθύντρια μπήκε στην εταιρεία, ο νεαρός πήγε στο γραφείο της και της ανακοίνωσε την παραίτησή του. Όμως, δεν έμεινε εκεί, μια και την έβρισε, καθώς την αποκάλεσε «σκύλα» για την συμπεριφορά της.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι συμβαίνει όταν ακουμπήσει μύγα το φαγητό σας (pics)

Αγοράκι 23 μηνών φεύγει από το κρεβάτι για να κοιμηθεί με τον σκύλο (video)

Ιωάννα Τούνη: Στη Μύκονο με μαγιό που κόβει την ανάσα (video)

Exit mobile version