Του ζήτησαν να βάλει μάσκα σε σούπερ μάρκετ και τράβηξε όπλο (video)

Απίστευτο σκηνικό.

Μεγάλος πανικός προκλήθηκε σε σούπερ μάρκετ, όταν ένας άνδρας δέχθηκε έντονη παρατήρηση από άλλον πελάτη, μια και δεν φορούσε προστατευτική μάσκα, παρά το γεγονός πως οι αρχές έχουν ζητήσει την χρήση της σε ανάλογα καταστήματα. Έτσι δεν δίστασε να βγάλει το όπλο του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Βίνσεντ Σκαβέτα, ο οποίος είχε πάει σε κατάστημα Walmart στο Παλμς Μπιτς, προκειμένου να κάνει τα ψώνια του. Ωστόσο, λίγο αργότερα αντέδρασε άσχημα.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Η αντίδραση προκλήθηκε από τις συστάσεις που του έκανε ένας άλλος πελάτης, ο οποίος του ζήτησε να βάλει την μάσκα του, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού. Τότε, ο Βίνσεντ Σκαβέτα, χωρίς να το… σκεφτεί και πολύ, αποφάσισε να τραβήξει το όπλο του και να τον σημαδέψει στο πρόσωπο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, άμεσα προκλήθηκε πανικός στο κατάστημα, ενώ ο… δράστης συνελήφθη από τις αρχές. Μάλιστα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στην συγκεκριμένη περιοχή, ο άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση με φονικό όπλο και παράνομη χρήση του όπλου του.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μυρίζουν τα χέρια σας από κρεμμύδια; Έτσι θα φύγει (photos)

Σ’ αυτό το σημείο του σπιτιού πηγαίνουν τα φίδια (video)

Σκύλος επιτίθεται σε μεγάλη σαύρα – Τον πόνεσε η αντίδρασή της (video)

Exit mobile version