Έτσι θα είναι οι νέες καμπίνες στα αεροπλάνα λόγω κορονοϊού (video)

Θα μπορούσαν να είναι οι καμπίνες στο μέλλον.

Μία ομάδα σχεδιαστών αποφάσισε να δημιουργήσει από την… αρχή τον τρόπο που θα πρέπει να είναι πλέον το εσωτερικό των αεροπλάνων προκειμένου τα ταξίδια να προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στους επιβάτες και τους πελάτες των αεροπορικών εταιρειών.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι σχεδιαστές, οι νέες καμπίνες θα περιλαμβάνουν καθίσματα με διαχωριστικά και την αφαίρεση συστημάτων ψυχαγωγίας κατά την πτήση. Ο σχεδιασμός αφορά τόσο τις θέσεις στην business class όσο και αυτές στην economy με στόχο να είναι ανθεκτικές στο μέλλον απέναντι σε πιθανές νέες πανδημίες.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Τα σχέδια ανήκουν στην βρετανική εταιρεία «Priestmangoode», με την ονομασία «καθαρός ουρανός». Οι καμπίνες θα διαθέτουν ακόμα επιφάνειες που θα μπορούν να καθαριστούν άμεσα, μια και τα καθίσματα χρησιμοποιούν «φωτοχρωμικά και θερμοχρωμικά μελάνια» που λειτουργούν με νέες μεθόδους καθαρισμού, όπως UVC και θερμοκαθαρισμό.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, ελπίζουν πως τα νέα σχέδιά τους θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ασφαλή στο μέλλον για τις αεροπορικές εταιρείες σε ενδεχόμενο έξαρσης νέων πανδημιών.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαγική εικόνα! Τεράστιος λευκός καρχαρίας πηδάει 4,5 μέτρα έξω από το νερό (video)

Απίστευτη έκρηξη σε βενζινάδικο τρομοκράτησε τους οδηγούς (video)

Πόσα τετράγωνα είναι στην φωτογραφία; Μόλις το 4% απαντά σωστά (photo+video)