Του έσκασε το λάστιχο και κουβάλησε το μηχανάκι στα χέρια (video)

Τρομερά είναι τα πλάνα.

Μία μικρή… περιπέτεια πέρασε ένας 16χρονος μαθητής, ο οποίος πήγαινε στο σχολείο του με το «παπάκι» του. Όμως, λίγη ώρα πριν φτάσει στον προορισμό του, είδε πως είχε κλατάρει η μία ρόδα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να πάει στο συνεργείο για να μπορέσει να αντικαταστήσει την ζημιά.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Γιοτσακόρν από την Ταϊλάνδη, δεν ήθελε να αφήσει το μηχανάκι του στον δρόμο και να πάρει μόνο τη ρόδα για επισκευή. Έτσι, κάλεσε έναν φίλο του, προκειμένου να τον μεταφέρει με το δικό του «παπάκι» στον… μάστορα. Οπότε, ο 16χρονος άρπαξε το μηχανάκι του, ανέβηκε στου φίλου του και ξεκίνησαν για το συνεργείο.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Έπειτα από λίγα λεπτά, τα δύο παιδιά, μαζί με τα δύο μηχανάκια, έφτασαν στο βουλκανιζατέρ και σχεδόν αμέσως, ο μάστορας κατάφερε να επισκευάσει τη ζημιά στο μηχανάκι του 16χρονου Γιοτσακόρν, ο οποίος κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στην τάξη του για το μάθημα.

«Δεν υπήρχε κανένας με φορτηγάκι για να με μεταφέρει. Οπότε το να κουβαλήσω το μηχανάκι στην αγκαλιά μου ήταν ο μόνος τρόπος. Δεν έλεγε με τίποτα να το αφήσω μόνο του εκεί έξω!», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο 16χρονος μαθητής στα τοπικά Μέσα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα φυσικά κόλπα για να μην βρωμάει το ψυγείο σας (photos)

Σήκωσε το καπάκι και «πάγωσε» με το μεγάλο φίδι που ήταν μέσα (video)

Επική γκάφα - Πήγε να πιάσει το ψάρι αλλά την πάτησε (video)