Πονούσε στον λαιμό και της έβγαλαν φίδι 1,5 μέτρου – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (video)

Τρελάθηκαν οι γιατροί μόλις την εξέτασαν.

Ένα απίστευτο περιστατικό είχαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί σε τοπικό νοσοκομείο, όταν εμφανίστηκε μία νεαρή γυναίκα με πόνους στον λαιμό της. Άμεσα την έβαλαν για εξετάσεις, αλλά ανακάλυψαν κάτι… τρομακτικό μέσα στο σώμα της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Daily Mail» με αναφορές από τον Τύπο της Ρωσίας, η γυναίκα, από το χωριό Λεβάσι στην περιοχή Νταγκεστάν, είχε κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ σε εξωτερικό χώρο από το σπίτι της, όταν το φίδι μπήκε στο σώμα της από το στόμα της.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η γυναίκα ξύπνησε με πόνους στον λαιμό και πήγε στο νοσοκομείο, προκειμένου να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Τότε, βρέθηκε μπροστά σε μία τρομερή έκπληξη, κάτι που φάνηκε από την εξέταση που υποβλήθηκε.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο και τις φωτογραφίες, η γυναίκα βρίσκεται αναίσθητη σε κρεβάτι χειρουργείου και ο γιατρός κατάφερε να πιάσει το φίδι και να το τραβήξει από το στόμα της.

Στο βίντεο, μία νοσοκόμα εμφανίζεται να τραβάει το ερπετό, μήκους 1,5 μέτρου, έχοντας μια έκφραση αηδίας στο πρόσωπό της. Πάντως, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως ψεύτικο το υλικό που δημοσιεύτηκε στα social media.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη απάντηση γυναίκας σε λεωφορείο που δεν φορούσε μάσκα (video)

Η Στέλλα Μιζεράκη… απογειώνει το Instagram με νέες φωτογραφίες της (pics)

Big Brother Live Streaming: Πώς θα δεις ζωντανά τι συμβαίνει στο σπίτι (vid)

Exit mobile version