Ερχεται... Για χιόνια την Τρίτη σε μεγάλο τμήμα της χώρας μιλάει ο Σάκης Αρναούτογλου. Δείτε τον χάρτη χιονοπτώσεων που ανέβασε! (Photo)

Ερχεται... Για χιόνια την Τρίτη σε μεγάλο τμήμα της χώρας μιλάει ο Σάκης Αρναούτογλου. Δείτε τον χάρτη χιονοπτώσεων που ανέβασε! (Photo)

Για πρώτη φορά τα τελευταία 24ωρα, ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για χιονοπτώσεις σε μεγάλο τμήμα της χώρας, την ερχόμενη Τρίτη, εφόσον -βέβαια- επιβεβαιωθούν τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ ανέβασε το σχετικό σχόλιό του στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook (KANTE LIKE ΕΔΩ) και μαζί και τον χάρτη με την Ελλάδα και τις περιοχές που κατά την εκτίμησή του θα χιονιστούν, λιγότερο ή περισσότερο, την ερχόμενη Τρίτη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου:

«Τα σημερινά στοιχεία "χιονίζουν" μεγάλο τμήμα της χώρας μας την Τρίτη αλλά...!

Και τα σημερινά στοιχεία λοιπόν επιμένουν για σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη σε όλη τη χώρα! Τα τελευταία μάλιστα τρεξίματα θέλουν μεγάλο μέρος της κεντρικής και βορειας Ελλάδας την Τρίτη να χιονίζεται για τα καλά! (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Η γνώμη μου πάντως συνεχίζει να είναι πως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και το Σάββατο για πιο ασφαλείς εκτιμήσεις όσον αφορά και στο κρύο και που θα είναι αυτο πιο τσουχτερό αλλά και απο πλευράς φαινομένων (χιονιού, βροχής κλπ)»

Δείτε στο γκάλερι τον χάρτη με τις χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν την Τρίτη, εφόσον τα σημερινά στοιχεία επιβεβαιωθούν.